Aktywne Wpisy

AntyspoIeczny +247
łeb mi paruje, że żymianom udało się skutecznie wmówić babom-millenialsom i babom-zetkom że ciąża to najgorsze nieszczęście jakie może je spotkać w życiu
pamiętam że w Polsce jeszcze 20 lat temu to było coś zupełnie nautralnego, dziewczynki przygotowywały się do roli od dzieciństwa bawiąc się lalkami, nastolatki marząc o mężu marzyły też od razu o dzieciach i z rozmaślonym wyrazem twarzy słuchały opowieści starszych od siebie bab o ciąży i macierzyństwie
jak
pamiętam że w Polsce jeszcze 20 lat temu to było coś zupełnie nautralnego, dziewczynki przygotowywały się do roli od dzieciństwa bawiąc się lalkami, nastolatki marząc o mężu marzyły też od razu o dzieciach i z rozmaślonym wyrazem twarzy słuchały opowieści starszych od siebie bab o ciąży i macierzyństwie
jak
grzemiak +500
Następca Majtczaka z wczorajszego znaleziska jak widać mocno się "przejął" tym, że wylądował na w gorących na głównej...
#majtczak #bandytazkamerka #wypadek #stopcham #samochody #patologiazmiasta #patologia #prawo
#majtczak #bandytazkamerka #wypadek #stopcham #samochody #patologiazmiasta #patologia #prawo

źródło: 462558041_601267095651333_5519183711023637267_n
Pobierz
https://www.wsqn.pl/product/nowoswiaty/
Myślę, że warto, bo kosztuje tylko pięć złotych. No i okładka jest bardzo ładna.
#cyberpunkstories
#lem #ksiazki #czytajzwykopem
źródło: comment_161953071479Dkh2FkTrkzhIXqp0ZgvV.jpg
PobierzSam jestem fanatykiem cyberpunka jako gatunku i niedawno popełniłem grę tekstową w tym klimacie. Paragrafówki są w naszym kraju dość niszowe wśród czytelników, a (o dziwo) powstaje ich w Polsce całkiem sporo.
Pozdrowionka!
A lubię! Za dzieciaka...przeczytałem? przeszedłem? parę i bardzo mi się ta forma podobała.
Podasz linka? Chętnie kupię. Na razie mój blogasek to ogrooomna nisza i w sumie wątpię, żeby to się kiedykolwiek zmieniło, ponieważ piszę czysto hobbystycznie. ^ ^
Powyższy wpis był nieco autoironiczny, bo na blogu dwa wpisy na krzyż, a tu mi ktoś zaproponował antologię za darmo do recenzji. X)
Książkę napisałem z pasji nie dla kasy także jest dostępna całkiem za darmo na stronie Wydawnictwa Wielokrotnego Wyboru, które od lat promuje gry tekstowe ;)
Nie lubię się reklamować także zostawiam linka do wydawnictwa, tam jest tylko jeden thriller cyberpunkowy w eBooku. Oby przypadł do gustu,
Na pewno dam znać, jak opinia pojawi się na blogasku. ( :