Aktywne Wpisy
Mokotowski +39
Myslovitz +267
Mirasy sprawa jest, moja znajoma zbiera na leczenie raka i rehabilitacje.
Lata temu, jak straciłem wszystko i nie miałem nic to bardzo mi pomogła stanąć na nogi nie oczekując niczego w zamian mimo że byłem dla niej wtedy obcym człowiekiem, podczas gdy inni odwracali wzrok między innymi ona jako jedna z niewielu osób pomogła mi stanąć na nogi i odzyskać życie. Chciałbym jej się za to teraz zrewanżować, gdy ona jej potrzebuje teraz
Lata temu, jak straciłem wszystko i nie miałem nic to bardzo mi pomogła stanąć na nogi nie oczekując niczego w zamian mimo że byłem dla niej wtedy obcym człowiekiem, podczas gdy inni odwracali wzrok między innymi ona jako jedna z niewielu osób pomogła mi stanąć na nogi i odzyskać życie. Chciałbym jej się za to teraz zrewanżować, gdy ona jej potrzebuje teraz
Do tych co mają taki młynek Xeoleo, parę pytań:
-Czy nie ma przeciwwskazań do mycia jej wodą wbrew temu co pisze producent? Bo takim pędzelkiem wszystkiego się nie wygrzebie.
-Jak to rozebrać na części pierwsze? Te dwa kółka od osi za Chiny (hehe) nie chcą się ruszyć.
-Skala ustawienia najwyraźniej jest niepomocna, także rozumiem że 0 to dokręcenie na maksa ale nie na chama, i o każde oczko idzie się o punkt dalej. Jakie ustawienie powinno się wybrać dla kawiarki i dla fusiochy? Do kawiarki ustawiłem 10 i coś mi się zdaje że trochę za cienko zmieliło.
#pytanie #kawa #gotujzwykopem
@supra107: po przekroczeniu skali odkręcasz dalej i liczysz "kliki". Ogólnie to od początku warto liczyć kliki bo u mnie np skręcony na maxa jest na 4. Wszystko zależy jak go złożysz po czyszczeniu.
Pod kawiarkę radzili mi ok 16-17 klik.
@supra107: takie cos ci znalazlem na szybko, zgadza sie to z tym co jest zaznaczone na moim mlynku od wilfy. do mocca pota celujesz w ziarna zmielone jak do espresso czyli drobno.
@Limonene: xd