Wpis z mikrobloga

Musze gdzies sie wydostac z mojego miasta na #majowka ale po prostu brak mi pomyslow co mozna porobic jak jest pandemia... Miasta typu warszawa,wroclaw,lodz,poznan,krakow,trojmiasto zaliczone... Zagranica odpada , czechy zamkniete,slowacja zamknieta,niemcy tez. Obiekty typu energylandia, tatralandia,tropical island, park of poland odpadaja bo zamkniete... Muzea pozamykane, kluby tez. Wyleciec samolotem bez sensu bo wszedzie testy i wszystko jeszcze pozamykane.

Myslalem nad jakims hotelem ewentualnie ktory bylby otwarty, jakis 4*-5* gwiazdek ze SPA? Znacie cos? Moze byc w miastach wyzej wymienionych, zeby jak cos gdzies na miasto wyskoczyc.
moze wy macie jakies ciekawe pomysly na majowke?

#hotel #wakacje #podroze #podrozujzwykopem #warszawa #krakow #trojmiasto
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@quarox: beda mega duze kontrole wszedzie w hotelach i apartametnach przez majówke mysle.
Jak juz jechac to pkp/pks a nie autem - bo obce blachy beda przyciagac policje.
może nad morze? ja bym tam celował obecnie z krakowa
  • Odpowiedz
@quarox: jak masz towarzystwo, to po co jakieś gruszki na wierzbie, tatralandie chuje muje? Jedziesz z ekipą w góry/nad morze/nad jezioro, w ciągu dnia pospacerować, wieczorem rozkładacie się z grillem i piwkami, jak chcecie nocować, to airbnb podobno działa po staremu, względnie namioty. Co więcej trzeba do udanej majówki, szczególnie w takich okolicznościach?
  • Odpowiedz