Aktywne Wpisy

Może i zdjęcie ujowe, ale facet ma ostatnio ciężkie dni - najpierw ból zęba a teraz ból pleców - więc mimo, że jeszcze poprzedni post przysięgałam sobie, że już więcej gołąbków robić nie będę to właśnie spędziłam ponad dwie godziny w kuchni, żeby polepszyć mu troszkę humor.
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
źródło: temp_file6492368896172123589
Pobierz
EwMaj +3
Ej, wy tak serio uważacie, że z Hokejorza i księgowej coś będzie? Przecież on jest totalnie nią niezainteresowany. Ich relacja jest tak powierzchowna i pusta, rozmowy tak nieistotne jak rozmowy z ziomkiem z Żabki, który wszystkich pyta "jak leci wariacie". To nie kwestia tego, że on się boi za rękę ją złapać. On nie chce. Czuje do tej dziewczyny taki sam pociąg jak rudy chomik Adam do Asi z 4 sezonu. Już

Sam jesteś jej OFIARĄ, ale jesteś tak opętany, że nie potrafisz się przyznać do błędu
- losowy użytkownik wykopu robi sobie konto na platformie streamingowej by móc oglądać swojego ulubionego "incelebrytę"
Ostrze: I sleep
- Kinder Bueno robi sobie konto na platformie streamingowej by móc oglądać swojego ulubionego "incelebrytę"
Ostrze : real shit
Ja np. Nie jestem n0rmanem i nienawidzę n0rmictwa, więc nie oglądam programów typu Warsaw Shore, Hotel Paradise - mimo że wszędzie wyskakują reklamy tych syfów.
Jeżeli mnie nie podoba się np. mecz, bo np. Polska obrywa od Kolumbii 0:2 i nie zanosi się na poprawę wyniku, to żeby się nie irytować, przełączam na inny kanał.
Nie pasuje mi treść - idę gdzie indziej.
Podobnie,
@ArmageddonsBlade: No to jest twoje zdanie, masz do niego pełne prawo. Ja myślę podobnie, nie idę tam gdzie mnie nie chcą ale ona najwyraźniej ma swój powód być na tych streamach i ma do tego pełne prawo. Już pomijam fakt, że Tomasz ją ciągle blokuje i to też pewnie jest pewien z elementów dlaczego chce być na tych lajwach. Nie mi to
Tylko, że nie idę tam, gdzie nie pasują mi prezentowane treści i nie toczę tam wojenek z innymi uczestnikami spotkań.
Np. nie chodzę na spotkania kółka wędkarskiego i nie mówię do zapalonych wędkarzy: "Wy debile! Po co wy chodzicie nad ten staw przesiadywać godzinami, żeby jakiegoś karasia złowić zamiast iść sobie do sklepu kupić gotową rybkę