Wpis z mikrobloga

@Mazurski_Separatysta: żaden z moich postów związanych z tą osobą nie miał spermiarskiego charakteru. A propos trolli, to trzymaj swoją KB z daleka od smartfonów i komputerów, bo ta trollica usiłuje wbijać na wszelkie streamy na dowolnej platformie, żeby siać ferment posród braci przegrywiej.

Sam jesteś jej OFIARĄ, ale jesteś tak opętany, że nie potrafisz się przyznać do błędu
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ArmageddonsBlade:

- losowy użytkownik wykopu robi sobie konto na platformie streamingowej by móc oglądać swojego ulubionego "incelebrytę"
Ostrze: I sleep

- Kinder Bueno robi sobie konto na platformie streamingowej by móc oglądać swojego ulubionego "incelebrytę"
Ostrze : real shit
  • Odpowiedz
@Mazurski_Separatysta: ale po co ona ogląda incelebrytę skoro nie jest incelem, jako rózowa nie może nim być i wiele treści, które się tam pojawiają mogą być dla niej niezrozumiałe bądź rażące?

Ja np. Nie jestem n0rmanem i nienawidzę n0rmictwa, więc nie oglądam programów typu Warsaw Shore, Hotel Paradise - mimo że wszędzie wyskakują reklamy tych syfów.
  • Odpowiedz
@ArmageddonsBlade: nie jestem piłkarzem a oglądam mecze, nie jestem pilotem a oglądam analizy katastrof lotniczych, słucham muzyki a nie jestem muzykiem... można tak wyliczać i wyliczać. Ludzie przeważnie oglądają rzeczy bo im to sprawia jakąś przyjemność, czują się spełnieni albo po prostu mają taki kaprys. Dodajesz do tego jakąś ogromną filozofię, że żeby coś oglądać to musisz być jakby częścią tego spektaklu. No to już lecę oglądać seriale jak facet
  • Odpowiedz
@Mazurski_Separatysta: no z tego co slyszałem podczas "debat", to KB nie była zadowolona z treści, które były wygłaszane przez niektórych uczestników dyskusji, będących prawdopodbnie (nie mam jak tego sprawdzić) legitnymi incelami.
Jeżeli mnie nie podoba się np. mecz, bo np. Polska obrywa od Kolumbii 0:2 i nie zanosi się na poprawę wyniku, to żeby się nie irytować, przełączam na inny kanał.

Nie pasuje mi treść - idę gdzie indziej.
Podobnie,
  • Odpowiedz
Nie pasuje mi treść - idę gdzie indziej.

@ArmageddonsBlade: No to jest twoje zdanie, masz do niego pełne prawo. Ja myślę podobnie, nie idę tam gdzie mnie nie chcą ale ona najwyraźniej ma swój powód być na tych streamach i ma do tego pełne prawo. Już pomijam fakt, że Tomasz ją ciągle blokuje i to też pewnie jest pewien z elementów dlaczego chce być na tych lajwach. Nie mi to
  • Odpowiedz
@Mazurski_Separatysta: nie chodzi mi o to, że nie idę tam, gdzie mnie nie chcą.

Tylko, że nie idę tam, gdzie nie pasują mi prezentowane treści i nie toczę tam wojenek z innymi uczestnikami spotkań.

Np. nie chodzę na spotkania kółka wędkarskiego i nie mówię do zapalonych wędkarzy: "Wy debile! Po co wy chodzicie nad ten staw przesiadywać godzinami, żeby jakiegoś karasia złowić zamiast iść sobie do sklepu kupić gotową rybkę
  • Odpowiedz