Aktywne Wpisy

troglodyta_erudyta +582
Halifax, Nova Scotia – Authorities have confirmed that John Paul Tremblay, the Canadian actor, comedian, and screenwriter best known for his role as Julian in the cult comedy series Trailer Park Boys, was found Sexy in his Halifax home earlier today. He is 57 years old.
#chlopakizbarakow #trailerparkboys
#chlopakizbarakow #trailerparkboys
źródło: temp_file3051997981977739304
Pobierz
1-1-1-1 +68
źródło: Przechwytywanie
Pobierz

Ja raz zaproponowałam rekruterce zrobienie kawy, mimo że rozmawiałyśmy na skype (-‸ლ)
Przebierałem się po siłowni a że nosiłem bokserki a nie jakieś pedalskie slipki to zawsze je sobie poprawiałem bo po założeniu spodni się podwijały i tak prawą ręką je poprawiam i nagle wchodzi ziomek do szatni więc ja wyciągam prawą rękę ze spodni i wyciągam do niego rękę żeby się przywitać jego mina w stylu WTF czy ten koło przed chwilą
"myślisz że my w tych czasach nie wiemy co to jest informatyka?! Twoja informatyka to liceum technikum czy zawodówka?"
Prawie się tam spaliłem od ilości cringu ale kategorie A dostałem i tak (
Jednego razu w liceum miałem jechać z moją nową różową do jej chaty na małe cimcirimcim. Poszliśmy na przystanek, z którego jeździłem codziennie i jak zawsze zamierzałem się oprzeć o przeszkloną ścianę tegoż, w czasie gdy ona sprawdzała rozkład. Niestety okazało się, że w nocy Sebixy wybiły szybę, o czym zorientowałem się dopiero w momencie, jak już z niebezpieczną prędkością leciałem
Przypomniał mi się dla rozluźnienia atmosfery jeszcze jeden cringe: jak w podstawówce
domki. Wchodze do srodka i starszy Pan mnie wita i opowiada o sobie i
pracy. Pokazuje mi zdjecia moich poprzednikow. Sami piekni mlodzi
chlopcy. Pierwsze czerwone swiatelko. Opowiada, ze bedziemy chodzic na
spacery z psem,
@KoriManiaczka: myślałem, że skończy się na tym, że to ta babka ma na imię Karma xD
@bitkoin: Trzeba przyznać, że pytanie mało konkretne, też bym nie zrozumiał.
Miałam kiedyś spotkanie z prezesem jednej z firm ale musiał gdzieś wyjechać i powiedziano mi że do sali konferencyjnej przyjdzie dyrektor handlowy. Wchodzi facet i podaje mi rękę i mówi "siemaszko" to ja (przysięgam nie wiem do dzisiaj dlaczego myślałam że się wita) mówię mu "siema". On tak poważnie na mnie patrzy i dodaje Robert Siemaszko. Ja trzymam tą jego dłoń i odpowiadam: Roksana Siema.
źródło: comment_1619251550csopkM0hSHLK62EyC8T8gI.jpg
Pobierz