Wpis z mikrobloga

@Drmscape2: nie ma spisku i nie jestem w g4, to był tylko przykład

jak ci tak bardzo gold urąga, to podstaw sobie bronze IV -> silver IV albo gold IV -> plat IV czy cokolwiek tam chcesz

prawda jest taka, że rito każe grindować i potrzeba setek gier zeby sie przebic do wyzszej rangi a potem trzeba zaplacic wyrównanie
@memento_mori: nie trzeba, dowodem tego są smurfy, jeśli ktoś potrafi oznacza to, że jest możliwość bycia lepszym, przejście golda/platyny czy nawet diamentu z winratio 80%+ nie sprawiało mi nigdy nawet najmniejszego problemu

ludzie myślą, że jak zrobią co 3 grę jakieś 10/0 to ich poziom magicznie jest o całą dywizję wyżej, a prawda jest taka, że nie robienie 10/0 na poziomie golda co grę oznacza, że jest się miernotą na tym
diamentu z winratio 80%+

@hetvai7: calling bullshit, poproszę op.gg

jeśli ktoś potrafi oznacza to, że jest możliwość bycia lepszym

tak

nie robienie 10/0 na poziomie golda co grę oznacza, że jest się miernotą na tym samym poziomie

nie

To, że zawodnik esportowy (bo zakladam że nawet przecietny challenger nie przejdzie przez diament z wynikiem 80%+, jest to niemożliwe o ile ktoś nie gra na poziomie esportowym) jest w stanie przesmuforwać od
i żeby była jasność: ja nie twierdze, ze nie da sie climbowac, czy ze sam jestem wybitnym graczem tylko mam pecha

nie ma mojej zgody na obrażanie innych ("miernoty")

czy czuje sie dotkniety takim komentarzem? tak
@hetvai7:

nie twierdze, ze nie da sie climbowac
nie twierdze, ze istnieje spisek
nie twierdze, ze mam pecha

twierdze ze system rito jest obliczony na grindowanie jak najwiekszej liczby gier, po to by w gre gralo jak najwiecej osób
@memento_mori: cały Twój pierwszy post sprowadza się do tego, że liga wyrównuje winratio, a o tym, że masz pecha napisałeś dosłownie 3 posty wyżej

ale w porządku, może w końcu los się do Ciebie uśmiechnie