#inpost #paczkomaty Czy to możliwe, że tak długo trwa transport paczki z jednego oddziału do drugiego? Pierwszy raz trwa to im tak długo i podejrzewam wyjebkę paczuchy ( ͡°͜ʖ͡°)
@blashot: ostatnio tak miałem, że 3 dni wisiała jako odebrana od nadawcy i nagle w godzinę aktualizacja wszystkich statusów + paczka w paczkomacie. Jakby im serwery nie wytrzymały albo coś.
@blashot oodebrana z pobiągu i leży na pace. Kuriera i teraz nie. Wiaddoomo kiedy ją z żuci, pewnie jak objedzie swoje kursy czyli 18.00 - 20:00 ¯_(ツ)_/¯
@umtali: okazało się u mnie, że na 1 stronie paczki była moja etykieta a na drugiej stronie ktoś nakleił kolejną etykietę do innego odbiorcy i kurier tam zaniósł ( ͡°͜ʖ͡°) babka na infolini inpost była nieźle w szoku z tego co się odwaliło
@ferigone: no już na 100% ktoś ma twoją paczuche w domu, ale nie trafiłeś na miłą starszą panią jak ja co zadzwoniła ( ͡°͜ʖ͡°) dla mnie jak inpost ma status "wysłana z oddziału" dłużej niż 24h, to już coś jest źle
Gdzie jest jakaś mapa w internecie gdzie znajdują się schrony atomowe w Polsce? Putin nie odpuści i będzie szedł na całość, bo dla niego to już jest być, albo nie być i nie ma dla niego odwrotu. #wojna #ukraina
Czy to możliwe, że tak długo trwa transport paczki z jednego oddziału do drugiego? Pierwszy raz trwa to im tak długo i podejrzewam wyjebkę paczuchy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Krabowski: może ich serwy nie dają rady ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co się porobiło...
właśnie starsza pani do mnie dzwoniła, że kurier jej moją paczkę przyniósł