Wpis z mikrobloga

Kiedy w ogóle ten Elite Fajters?

Cały czas mi się wydawało, że najpierw szuka się zawodników, sponsorów, a później rusza z promocją

Tymczasem oni wszystko odwrotnie, strona w ogóle nie działa, nie ogłaszają już dłuższy czas nowych zawodników

Nie zdziwiłbym się gdyby gala nie doszła do skutku, a w zasadzie na to liczę, bo wtedy FAS attack byłby chyba największy w historii

#danielmagical #elitefighters #patostreamy
Radek41 - Kiedy w ogóle ten Elite Fajters?

Cały czas mi się wydawało, że najpierw ...

źródło: comment_16184234056TVUHkF9Exhg5TDC69avFm.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Radek41: śmieszne to jest, teraz pełno "Federacji" xD powstaje, był fajny pomysł z Fame MMA to teraz będzie powstawać "Federacji" (wielka mi federacja, kilku dzbanów z YT z kapitałem 5000) jak grzybów po deszczu. To tak jak z kebabami. Do dziś janusze biznesu otwierają kebaby gdzieś na obrzeżach miasta, a potem wielki ból bo nie udał się byznes.
  • Odpowiedz
@Radek41: A mi się wydaje, że to trolling. Sam fakt, że te elite ma tu konto i w jaki sposób tu piszą, dla mnie jest znakiem, że ktoś sobie robi żart. Te grafiki też tak zrobione. Niby budżetowo, ale ja tu widzę specjalny zabieg. Ktoś pewnie się tarza po ziemi ze śmiechu czytając tu spekulacje. Zobaczymy co z tego będzie.
  • Odpowiedz
@Mercix: i tucznik nie ma z nimi umowy zadnej podpisanej, a znajac zycie ktos do niego przez wykop lub insta napisał a tez juz sie smiesznie podpalił
  • Odpowiedz
@Radek41: może ktoś trolluje i tak na serio to tylko konto na insta i grafiki robione w 5sekund na telefonie, a grubas tak jak widzowie złapał bajta i za jakiś czas Wardęga nagra filmik o tym jak można manipulować w internecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) jeśli tak będzie to zapamiętajcie ten post
  • Odpowiedz