Aktywne Wpisy

Influ3nD +523
jacekparowka +92
nie ma większego cuckoldstwa niż staranie sie wykonywać w pracy swoje obowiązki najlepiej jak umiesz
twój szef ma na ciebie w------e, płaci ci jakieś ochłapy w stosunku do tego co zarabia, więc po co masz się starać?
#pracbaza #praca #korposwiat
twój szef ma na ciebie w------e, płaci ci jakieś ochłapy w stosunku do tego co zarabia, więc po co masz się starać?
#pracbaza #praca #korposwiat
Zastanawiam się nad takim rozwiązaniem bo prawdopodobnie przy pracy na pół-leżąco powinienem mieć ustawioną płaszczyznę klawiatura/myszka w pochyleniu, a nie poziomo, więc myszka może sobie spadać. Myślałem albo o trackballu albo o dużym touchpadzie. Nie jestem pewien ani co do jednego ani co do drugiego sterowania.
Szukam kogoś, kto ma doświadczenia w pracy z jednym albo drugim rozwiązaniem.
#ergonomia #trackball #touchpad #stanowiskopracy #stanowiskogracza i nie mam pojęcia jakie tagi jeszcze dodać :D
źródło: comment_1618385466DJifenXHQoEVgkyrybUpV4.jpg
Pobierz@grubypajonk: w sensie rysikiem po tablecie? Przeskakiwanie z klawiatury na tablet prawą ręką nie jest wtedy kłopotliwe?
@SamiS: dopiero zauwazylem. Zaciekawiles mnie, mozesz pokazac jak pracujesz i co to daje? kregoslup odciaza?
@geszue: Jeszcze nie pracuję, dopiero buduję sobie stację. Plan jest na odciążenie kręgosłupa w odcinku lędźwiowym i szyjnym + nogi u góry co przy rodzinnej skłonności do żylaków może być dosyć ważne :)
Kupiłem używany fotel dentystyczny, na dniach będę miał zamontowane monitory i będę testował