Człowiek coś słyszał o tym boomie budowlanym w Polsce, ale nie miał pojęcia dopóki nie zobaczył ogłoszeń o pracę. Rzucam to programowanie, jeszcze dzisiaj rzucam wypowiedzenie w moim korpokołchozie. O 16 napiszę więcej. #budownictwo #praca #gownowpis
@ToTrocheBardziejSkomplikowane: zaraz będzie wysyp bootcampów: zostań hydraulikiem w 12 dni, murowanie w dwa weekendy, stawianie domu od a do z w 6 tygodni ( ͡°͜ʖ͡°) a wykop zaleją pytania: jak będę amatorsko murował po 2h dziennie, jak szybko zostane junior murarzem albo lepiej iść w zabudowy GK czy układanie paneli? obecnie jestem fryzjerem; oraz wrażenia z rekrutacji: dostałem pytanie: stawiam dwa pustaki 20cm z zaprawą
Każdy facet z którym byłam kupował mi kwiaty i zapraszał do restauracji , nigdy nie pozwalał wracać samej w nocy więc nigdy nie zejdę poniżej tego MINIMUM bo mniej już się zrobić nie da a jeśli facet nie robi nawet tego to menel nie facet którego można rozważyć #przegryw #p0lka
Rzucam to programowanie, jeszcze dzisiaj rzucam wypowiedzenie w moim korpokołchozie.
O 16 napiszę więcej.
#budownictwo #praca #gownowpis
a wykop zaleją pytania: jak będę amatorsko murował po 2h dziennie, jak szybko zostane junior murarzem albo lepiej iść w zabudowy GK czy układanie paneli? obecnie jestem fryzjerem;
oraz wrażenia z rekrutacji: dostałem pytanie: stawiam dwa pustaki 20cm z zaprawą