Wpis z mikrobloga

@PodniebnyMurzyn: a co jeśli ci powiem że ja wiem z jaką prędkością jadę, patrząc na obroty?

poza tym, motocykl jest sportowy, gdy jeździsz sportowo. przejedź się kiedyś na tor, to zrozumiesz o co chodzi.

pozatym potrzebę zmiany biegu w motocyklu, najzwyczajnie
  • Odpowiedz
Z MANUALEM. Dziekuje za uwage

@MisPalkis: No ja mam auto z MANUALEM, najprawdziwszym prostym MANUALEM i mam wskaznik biegu na wyswietlaczu miedzy zegarami (skoda). Nie zesraj się, w czym ci to przeszkadza?
  • Odpowiedz
@Cypselus: ehh, juz mi sie nie chce na was strzępić ryja, serio xD nie odróżniacie #!$%@? zwykłego manuala z drązkiem do zmiany gdzie jest układ biegów jak w tico, do manuala SEKWENCYJNEGO jak #!$%@? w spotowych, rajdowych i wyscigowych autach GDZIE ZAWSZE JEST WYŚWIETLACZ BIEGÓW, zresztą wyzej @bocznica dał wam przykład ze nawet w zwykłym manualu NIE SEKWENCYJNYM jest wyświetlacz
  • Odpowiedz
@brick: otoz to. Nawet w starej Afryce nie miałem wskaznika co do dzis uwazam za zart, biorac pod uwage przeznaczenie XDDD Dzis nie dosc ze mam poziom paliwa, temperatury to i jeszcze biegu, glupio mi az przed wykopkami XD
  • Odpowiedz
Ej dobra halo halo, bo tu się taka gówno burza rozpętała o taką pierdołę w zasadzie, a zaraz będziecie sobie przez to skakać do gardeł z nożami xDDDDD
  • Odpowiedz
ehh, juz mi sie nie chce na was strzępić ryja, serio xD nie odróżniacie #!$%@? zwykłego manuala z drązkiem do zmiany gdzie jest układ biegów jak w tico, do manuala SEKWENCYJNEGO jak #!$%@? w spotowych, rajdowych i wyscigowych autach GDZIE ZAWSZE JEST WYŚWIETLACZ BIEGÓW, zresztą wyzej @bocznica dał wam przykład ze nawet w zwykłym manualu NIE SEKWENCYJNYM jest wyświetlacz

@PodniebnyMurzyn: typie, jeszcze raz

Masz
  • Odpowiedz
@MisPalkis: Nie, w zadnym wczesniejszym motocyklu go nie mialem, czytaj co piszę. Ale w nowym mam fabryczny i po prostu sie przydaje. Tak wiec reasumujac, bo widze ze masz problemy z czytaniem: W niczym mi on nie przeszkadza, a czasami nawet na niego zerkam.
  • Odpowiedz
@bary94pl: chłopie, weź przestań #!$%@?ć, bo na kursie dostałeś fiksacji na punkcie wskaźnika biegu więc teraz uprawiasz krucjatę NIEPOTRZEBNE TO.
Weź jeszcze się #!$%@? że mi w skodzinie dali wskaźnik biegu, przecież zupełnie nie jest on potrzebny.
  • Odpowiedz
Masz motocykl?

@Cypselus: jestem na etapie zakupu, ale jeździłem dokładnie 10 nowymi testówkami z tamtego roku i kazdy miał wyświtetlacz ( ͡° ͜ʖ ͡°) I PO CO? PRZECIEZ JEST NIEPOTRZEBNY ¯\_(ツ)_/¯

I nie miał zasranego wyświetlacza biegów, bo
  • Odpowiedz