Wpis z mikrobloga

• 0
#destiny #destiny2 #gry

Mirki, myślę nad powrotem do Destiny 2. Kiedyś przeszedłem fabułę i bardzo mi się spodobało, ale ciągłe powtarzanie szturmów, eventów i odblokowywania kolejnych giwer dla samego faktu ich posiadania szybko staje się nudne. Teraz dodatki fabularne są na promce i zastanawiam się czy warto je kupić?
  • 8
  • Odpowiedz
@Mathas: Z fabularnych tylko Forsaken warte ogrania. I weź poprawkę na to, że Bungie sporo contentu z gry wyrzuciło niedawno - poleciało kilka planet, kupa szturmów, misji etc. Niby są teraz w „content vaulcie”, ale dostępu do nich nie masz, musisz czekać aż Bungie łaskawie pozwoli Ci ogrywać content, za który zapłaciłeś. Ogólnie Destiny 2 przechodzi duże zmiany teraz, niby wywalenie tej zawartości miało umożliwić im szybszy rozwój gry, ale póki
  • Odpowiedz
@Mathas: takie uroki looter shootera, ciągłe robienie tego samego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jak wtedy ci się znudził wieczny grind i tryhard to nie masz co wracać, bo w tych aspektach gra się nic nie zmieniła. Fabuła fabułą, ale to zabawa na max kilkanaście godzin, potem wracasz do powtarzania tych samych aktywności dla lootu. Jest co prawda parę nowych rzeczy (zwłaszcza sezonowych) jak np sezonowa aktywność lub
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
Sama fabuła jest jednak ciekawa, zwłaszcza Forsaken.

@Prysznicov Pytanie czy fabuła jest warta wydania 50 zeta na promocji :/ Mam wrażenie, że ta gra to po prostu wieczne farmienie gearu, żeby jak najładniej ubrać postać. Nie ma lvli, wbicie power lvl nie wymaga absolutnie żadnego skilla, a jedynie mozolnego robienia tego samego w kółko.
  • Odpowiedz
@Mathas: na tym ta gra polega. Zwiekszasz cyferki, zdobywasz kozackie brońki i cały czas powtarzasz te same aktywności. Niektórym to się podoba, a niektórym nie :p

Te kampanie z dodatków to jest zabawa na 2-3 dni. Osobiście bym raczej nie kupił, jeżeli bym chciał grać tylko dla fabuły.
  • Odpowiedz
@marcinka: Przejdź sobie kampanie i cały darmowy content (wystarczyć powinno na >20 h zabawy) i ocen czy chcesz więcej. Ogólnie to dodatki podnoszą maksymalny poziom ekwipunku i dodają nowe bronie, wiec jeśli chcesz na poważnie bawic się w Destany i grać z innymi to trzeba wykupić przepustkę, bo 95% graczy dawno już przeskoczyła levelem darmową zawartość, ale nie ma potrzeby od razu brać przepustki, bo darmowego contentu trochę jest.
  • Odpowiedz