Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +16
oglądaliście bajkę papirus
Ostatnio powtórzyłem sobie wszystkie części "Obcego", wraz z "Prometeuszem".
Obejrzałem też "Obcy:Przymierze"; Tej części nie oglądałem. No i nie zawiodłem się, aczkolwiek nie ma szału w porównaniu z poprzednimi częściami.
Potem wziąłem się za dwie części "Alien vs Predator".
Jedynka to klasyka, ale dwójka była słaba. Pamiętam że miałem kiedyś taką kopię drugiej części, że nic nie było prawie widać na ekranie,
no ale okazało się że niewiele straciłem.
Teraz zastanawiam się
Obejrzałem też "Obcy:Przymierze"; Tej części nie oglądałem. No i nie zawiodłem się, aczkolwiek nie ma szału w porównaniu z poprzednimi częściami.
Potem wziąłem się za dwie części "Alien vs Predator".
Jedynka to klasyka, ale dwójka była słaba. Pamiętam że miałem kiedyś taką kopię drugiej części, że nic nie było prawie widać na ekranie,
no ale okazało się że niewiele straciłem.
Teraz zastanawiam się
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Próbuję dodać swoje drugie konto (na o2) w aplikacji Gmail (dodaj konto -> inne) i ciągle wyskakuje mi komunikat "nieprawidłowy adres email lub hasło". Na PC logowanie przechodzi bez problemu, plus jeszcze kilka dni temu przed formatowaniem telefonu wszystko również działało.
Ktoś wie o co chodzi?
Możesz też w ustawieniach gmaila ("Konta i importowanie") na desktopie zrobić auto sprawdzanie poczty na o2 - nie robi tego real time ale mi w sumie działa spoko - zero spamu a maile przychodzą
A to, o czym mówię, to dotychczas (czyt. ostatnie 3 lata) działało, zawsze po formacie dodawałem to w ten sam sposób (screen niżej). Nawet jest oficjalnie o tym wspomniane na Google Support -> https://support.google.com/mail/answer/6078445. Teraz wywala błąd, że niepoprawny login i/lub hasło - a hasło działa, normalnie się nim loguję...
Oczwiście