Aktywne Wpisy
walicwasss +236
źródło: temp_file3276111328134449673
Pobierz
njay +86
#kupujpolskieprodukty
Hej, dzisiaj przedstawiam listę polskich wód butelkowanych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Cisowianka - woda firmy Nałęczów-Zdrój, nie mylić z Nałęczowianką, która jest produktem zagranicznego koncernu Nestle!
Hej, dzisiaj przedstawiam listę polskich wód butelkowanych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Cisowianka - woda firmy Nałęczów-Zdrój, nie mylić z Nałęczowianką, która jest produktem zagranicznego koncernu Nestle!
źródło: temp_file3802825588023131968
Pobierz

#j--------e #heheszki #polska #szury
GUS zapewnia, że dane są anonimizowane, ale nie jest w stanie wskazać, w którym momencie i w jaki sposób.
TBH, moje dane fruwają już w tylu miejscach, w tym publicznie dostępnych rejestrach, że jakoś mnie to nie wzrusza, ale rozumiem osoby, które mają obawy.
implikowanie że ktoś kto ma coś przeciwko temu jest szurem to jak twierdzenie że ktoś kto szanuje homoseksualistów z pewnością lubi w dupę
@Pangia: oczywiście, że były.
Art 23 ustawy o spisie w 2011:
@tylkostrimi: ktore tam dane pozwola na wziecie kredytu na ciebie? Bralem kredyt i nikt mnie nie pytal ani o wyznanie ani o przynaleznosc etniczna.
@bruuh: trzeba byc naiwnym, zeby sadzic, ze rzad juz nie ma tych danych. Spis ma jedynie je potwierdzic.
To jak oni to zrobili, niestety inna sprawa, komunisci z pisu potrafia wszystko s--------c. Sam spis uwazam za nienajgorszy pomysl, bo statystyki skads trzeba brac.
@rzuf22:
A gdzie ja o wyznaniu pisałem? Mowa o tzw danych wrażliwych, które przecież wprowadzasz do systemu.
@tylkostrimi: Nigdzie, ale jest to jedno z pytan, ktore mozna uznac za wrazliwe w spisie. Nie jest ono jednak podstawa do wziecia kredytu. Dalej czekam na te dane, ktore pozwola wziac kredyt. Podpowiadam, pesel nie jest dana wrazliwa, moj mozna poznac na przyklad przegladajac ksiegi wieczyste, niektorych przedsiebiorcow czy udzialowcow w KRS. Dane zamieszkania