Aktywne Wpisy

Cześć Wykopowicze,
Muszę się w końcu wygadać, bo przeżywam coś strasznego i kompletnie nie wiem, jak sobie z tym poradzić. Jestem ofiarą stalkingu — mam wrażenie, że ktoś celowo niszczy każdy aspekt mojego życia: pracę, poczucie bezpieczeństwa, zdrowie psychiczne.
Zaczęło się od tego, że odkryłam, że ktoś monitoruje każdy ruch na moim telefonie. Potem odkryłam że ktoś z sąsiadów mnie podsłuchuje. Wszystko, co mówiłam w prywatnych rozmowach, było potem używane przeciwko mnie. Tak zmanipulowano
Muszę się w końcu wygadać, bo przeżywam coś strasznego i kompletnie nie wiem, jak sobie z tym poradzić. Jestem ofiarą stalkingu — mam wrażenie, że ktoś celowo niszczy każdy aspekt mojego życia: pracę, poczucie bezpieczeństwa, zdrowie psychiczne.
Zaczęło się od tego, że odkryłam, że ktoś monitoruje każdy ruch na moim telefonie. Potem odkryłam że ktoś z sąsiadów mnie podsłuchuje. Wszystko, co mówiłam w prywatnych rozmowach, było potem używane przeciwko mnie. Tak zmanipulowano

kreA 0
Cześć Mirki, czeka mnie wymiana podłogi od strony kierowcy w mojej klasie premium i mam do was pytanie. Jaki byłby orientacyjnie koszt takiej zabawy u blacharza? A może jest ktoś z #walbrzych bądź #wroclaw czy tam inne bliskie miejscowości co by się tego podjął? #blacharstwo #motoryzacja
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Nadszedł taki czas w życiu, że trzeba by zastanowić się nad jakimś fajnym prezentem na zbliżające się 25 urodziny.
No i tak sobie myślę, że pewnie kupiłbym jakiś konkretny zestaw Lego albo dwa lub Xbox Series X, ale nie samym Lego człowiek żyje.
Zawsze chciałem mieć gitarę elektryczną, ale nigdy nie grałem na żadnym instrumencie i zastanawiam się czy w wieku 25 lat da się jeszcze nauczyć grać?
Czy znajdzie się jakaś dobra dusza, która doradziłaby na jakie aspekty zwrócić uwagę podczas zakupu i od czego zacząć naukę grania?
Co do gitary, to nie mam jakichś specyficznych wymagań, bo kompletnie się na tym nie znam.
Jedynie mam wymaganie co do wzmacniacza - musi mieć wyjście słuchawkowe, żeby można było grać wieczorami bez zakłócania spokoju :D
Budżet jaki chciałbym przeznaczyć to plus minus 250 funtów na gitarę i powiedzmy 50-60 funtów na piec.
#muzyka #gitara #gitaraelektryczna #zainteresowania
jesli chcesz grac na sluchawkach pomysl o interfejsie audio, zwlaszcza w tym budzecie
Komentarz usunięty przez autora
Co do gitar to jak każdy tutaj polecam używany sprzęt, ale jak wolisz ze sklepu to jak kupisz cokolwiek z napisem Yamaha, Squier, Epiphone, Ibanez to będziesz zadowolony. Weź sobie każda gitarę w twoim budżecie do ręki i sprawdź
Jeżeli szukasz gitary a nie chcesz się naciąć, uderzaj na priv - sam mam sporo gitar, okazjonalnie "handluję" na olx i mogę Ci pomóc coś znaleźć (niekoniecznie z mojej oferty ;P) - w dzisiejszych czasach jest MASA używanego sprzętu, wobec którego nie opłaca się kupować nowej gitary. Jest wiele
Komentarz usunięty przez autora