Aktywne Wpisy

lunaexoriens +89
"Podobają nam się naturalne kobiety, a nie glonojady", "po co kobiety sobie to robią" itd. A jak kobieta po czterdziestce pokaże się bez makijażu, to nagle piwniczaki odkrywają, że starzenie się istnieje.
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
źródło: image
Pobierz
mickpl +495
TVN w Faktach obszerny materiał o kredytach 0% i tym, że 1/3 wpłat na kampanię KO pochodziła od deweloperów.
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
źródło: TVN24-HD-najnowsze-informacje-aktualności-oglądaj-online-na-TVN24-GO
Pobierz

W zestawie ma być skuwacz, standardowe imbusy 2-8, krzyżak, Torx T-25. Fajnie jakby był z łyżkami do opon, ale to tylko nice to have, bo plastikowe i tak są lekkie. Multitool do awaryjnego używania w trasie. W samochodzie i domu są już porządne narzędzia.
Znalazłem nowość Topeak Ninja 16+. Z opisu i wagi: 92g ! robi spore wrażenie. Zna ktoś coś jeszcze lepszego, albo używał tego topeaka?
#mtb #rower
źródło: comment_1617296909iG3c1LjymgMhdJQHahFkBj.jpg
Pobierznic nie rozumiem, ale cudeńko fajnie zobaczyć jak ktoś prezentuje
Picrel CB F15, jeszcze spinki do łańcucha upchałem w swoim
źródło: comment_1617297389TkHUr4c3KM1CN8D0vMbNQR.jpg
Pobierz@panato: Fajny, ale waży tyle samo co mój CRANKBROTHERS Multi 17 (168g) vs F15(164g)
@Vadzior: faktycznie fajny, minimalny i lekki (101g), ale dwa razy droższy od tego przekombinowanego topeaka, a multitoola bardzo rzadko w trasie i tak będę używał, więc złożenie zabawki mi nie przeszkadza.
https://www.pinkbike.com/news/wolf-tooth-launches-8-bit-pack-pliers-multi-tool.html
źródło: comment_1617299822m4wj8Ch3oLDjVgJYOgXud9.jpg
Pobierz