#anonimowemirkowyznania Napisałem program, który od kilku lat dobrze się sprzedaje. Wszystko jednak ogarniam sam: tworzenie, rozwój, marketing, sprzedaż. Jestem już tym zmęczony. Nigdy zresztą nie miałem ambicji tworzenia firmy. Rozważam sprzedaż praw autorskich. Gdzie by to ogłosić? Program przynosi ok 0,55 mln zł rocznie (średnia z ostatnich 2 lat). Wszystko udokumentowane. Program dedykowany jest tylko na rynek polski. #programowanie #marketing #biznes
@AnonimoweMirkoWyznania: na olx ( ͡°͜ʖ͡°), a tak poważnie - to poszukałbym kupca, kupców w branży, która go kupuje. Może jakieś grupy tematyczne? Ciężko cos podpowiedzieć nie wiedząc co to za branża. Tak btw, dlaczego sprzedajesz, skoro z tego co piszesz to calkiem ładny dochód z tego jest? Może poszukaj kogoś kto w to zainwestuje
AnonimowaEkolożka: Lepiej zatrudnij sobie pracownika zamiast samodzielnie ogarniać. On to zrobi, Ty zachowasz wszystko i będziesz mógł zająć się czymś innym.
Napisałem program, który od kilku lat dobrze się sprzedaje. Wszystko jednak ogarniam sam: tworzenie, rozwój, marketing, sprzedaż. Jestem już tym zmęczony. Nigdy zresztą nie miałem ambicji tworzenia firmy. Rozważam sprzedaż praw autorskich. Gdzie by to ogłosić? Program przynosi ok 0,55 mln zł rocznie (średnia z ostatnich 2 lat). Wszystko udokumentowane. Program dedykowany jest tylko na rynek polski. #programowanie #marketing #biznes
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60639cebccdad9000aaf5385
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Tak btw, dlaczego sprzedajesz, skoro z tego co piszesz to calkiem ładny dochód z tego jest? Może poszukaj kogoś kto w to zainwestuje
btw, obawiam same prawa autorskie bez wiedzy biznesowej mogą być niewiele warte :-/
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua