Aktywne Wpisy

jmuhha +6
Może mi ktoś powiedzieć co spowodowało, że kierowcy tira zarabiają aż 10-12k? ( ಠ_ಠ)
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Te towary są ze złota czy jaki h@$:

źródło: 1000008799
Pobierz
Quear +15
smutne ze jakos od 8 lat wiedzialam co chce robic w zyciu i na jaki kierunek isc jednak im blizej tym coraz bardziej mi sie tego odechciewa i wydaje mi sie ze sie nie nadaje w ogole XD to co teraz mi sie wydaje wymarzona praca to chyba tylko speedrun to bezdomnosci albo reszty zycia z depresja ( ͡° ʖ̯ ͡°) pies dla atencji

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Bańka na rynku nieruchomości w USA w połowie lat 20-tych XX wieku jest mało znanym i omawiamy tematem. Dlatego postanowiłem to nadrobić. Co prawda po finansowym kryzysie z roku 2008 i pękniecie bańki subprime kilku amerykańskich naukowców i historyków przyjrzało się bliżej temu tematowi. Niektórzy twierdzili, że to właśnie krach na rynku nieruchomości w latach 1925-1926 przyczynił się do późniejszego krachu giełdowego. Osobiście nie podzielam tego poglądu, ale to, że wykazuje on duże podobieństwo do krachu z roku 2008 i do obecnych szalonych wzrostów już jak najbardziej tak....
Po resztę zapraszam do linka poniżej
https://www.bogaty.men/banka-spekulacyjna-na-rynku-nieruchomosci-w-usa-w-latach-20-tych/
źródło: comment_16172144780QITvrSNJ7uN4nSeDxvUra.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu