Aktywne Wpisy

mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dlaczego Polacy nie są zainteresowani kobietami z zagranicy?
Prawie w ogóle nie widuje takich par ale widuje dużo par Polka+zagraniczny. Kwestia wyglądu to durny stereotyp chyba z lat 90 albo wczesnych 00 i obecnie większość gości 20-30 wygląda na prawdę dobrze (a przynajmniej w dużych miastach). W porównaniu z Polkami to obecnie mężczyźni wypdają lepiej, bardziej dbają o siebie i przykładają wagę do wyglądu/ubioru. Nawet widać obecnie trend, Polki
Dlaczego Polacy nie są zainteresowani kobietami z zagranicy?
Prawie w ogóle nie widuje takich par ale widuje dużo par Polka+zagraniczny. Kwestia wyglądu to durny stereotyp chyba z lat 90 albo wczesnych 00 i obecnie większość gości 20-30 wygląda na prawdę dobrze (a przynajmniej w dużych miastach). W porównaniu z Polkami to obecnie mężczyźni wypdają lepiej, bardziej dbają o siebie i przykładają wagę do wyglądu/ubioru. Nawet widać obecnie trend, Polki

kopytakonia +2

#kryptowaluty
a) raczej bańka pęknie i spadnie do 10-20k, wtedy warto brać
b) dojście do 1 mln jest dość wątpliwe
@Nietak_nietak: Winszuję. (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Moglem inaczej pokierowac rzeczami teraz bym sobie siedzial i nic nie robil, analiza wsreczna zawsze skuteczna. Byl tez weak hands moment przy 60$. Troche mnie to kosztowalo. Dalej siedze zapakowany w bnb i patrze jak mi rosnie (
Też się nasłuchałem i siadła mi psycha, ale ostatecznie Pan Los postanowił mnie przeprosić..