Aktywne Wpisy

simpiara +278
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

solejukowski +8
Tak właściwie to jakie są takie konkretne i realne oczekiwania tej grupy antypsiarzy tutejszej? Jakbyście wysłali swojego wysłannika do premiera, to czego by od niego chciał?
#psiarze
#psiarze

Czy sfałszowanie skanu dowodu osobistego jest przestępstwem? Oczywiście nie mam na myśli samego dowodu, konkretnie mam na myśli skan wykorzystywany np. przez Google do weryfikacji wieku. Nie czuję się komfortowo wysyłając im skan mojego prawdziwego dowodu, z nazwiskiem, zdjęciem i numerem dowodu. A może mogę po prostu wymazać w paincie wszystkie dane poza datą urodzenia? xD
§ 1. Kto, w celu użycia za autentyczny, podrabia lub przerabia dokument lub takiego dokumentu jako autentycznego używa, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. § 2.