Aktywne Wpisy
DoktorMorela +155
Czasami jak z kims rozmawiam i mówię, że inwestuję i mam pieniadze w akcjach to widzę wielkie zaskoczenie i szok, bo przecież to h----d,oszustwo i na pewno stracę xd
Kiedys rzuciłem to mojej babci to ona krzyknęla: boże wszystko stracisz!
Kolega z pracy kiedy dowiedzial sie że mialem portfel akcji za 200tys stwierdzil ze lepiej gdybym kupił sobie auto bo na co czekac.
Tez macie podobne sytuacje z zyciu gdy ktos slyszy
Kiedys rzuciłem to mojej babci to ona krzyknęla: boże wszystko stracisz!
Kolega z pracy kiedy dowiedzial sie że mialem portfel akcji za 200tys stwierdzil ze lepiej gdybym kupił sobie auto bo na co czekac.
Tez macie podobne sytuacje z zyciu gdy ktos slyszy

Sin- +29

Tym razem mam dwa problemy. Uno, to że zrobiłem sobie model w nowym "zapisie". I próbowałem go przenieść do dae i wrzucić do innego projektu, ale nie zapisywały mi się shadery czy wgl tekstury. Model był okej. Da się jakoś to "naprawić"?
Dwa, postanowiłem, że użyje Proxy do renderowania, czyli mojego kolegi z 2080ti. Niestety jak wrzucił projekt do siebie, to wszystko zrobiło się różowe. Ale teoretycznie wszystko się zgadzało. Kolory oświetlenia etc.
Pytanie plusowe, da się jakoś zoptymalizować projekt? Bo nawet dość prosty projekt dostaje u mnie wylewu przy włączeniu tekstur, a mam teoretycznie view z teksturami max 512px.
Coś co chciałem przenieść jako pic, dla uwagi.
#blender #codzienneproblemyzyciowezgtx970
źródło: comment_1616598125NtSm9WiUdFaS2I37ipiaTy.jpg
PobierzDa się jakoś to skompilować aby było z teksturami?
Natomiast z tego co miałem okazję "słyszeć" tak spakowany plik będzie się wolniej renderował, niż w przypadku gdy tekstury są jako osobne pliki na
źródło: comment_1616610902qwq2O5NqreZClaEQi8qBOW.jpg
Pobierz