Wpis z mikrobloga

Ogólnie moja opinia o podcaście wiadomo u kogo: początek może był w miarę ale gość ewidentnie nie przygotował się dobrze z pytaniami, a miał chyba najlepszego możliwego gościa. Potencjał co do wiedzy gościa i ogólnie całokształtu wywiadu wykorzystany może w 40%. Niby na początku powiedział że chce inaczej poprowadzić ten wywiad, ale Friz zamiast odpowiadać na interesujące widzów pytania, których w sumie nie było to opowiadał głównie przez 1,5h o rozwoju (w kontekście przeszłości) i decyzjach oraz lojalności ekipy. Na końcu gość prosił o pytania kolokwialnie mówiąc "pikantne", a prowadzący nie wiedział tak naprawdę o co zapytać. Mega szkoda bo spodziewałem się czegoś o wiele lepszego a nie ukrywam że trochę się zawiodłem. Druga taka osoba jak Friz raczej w najbliższym czasie mu się nie trafi bo nie ma kogoś takiego. Przecież wiedział, że ten podcast pobije rekord wyświetleń a wydaje się, iż poświęcił przygotowaniom tyle samo czasu jak dla innych. Ok, można przesłuchać całego wywiadu i coś się z niego dowiedzieć, jednakże brakowało mocniejszych konkretów i ciekawostek, a prowadzący nie potrafi zadawać pytań podanych na tacy w komentarzach.
#friz #ekipa #realcast
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Popopopopo90: no zdecydowanie za malo bylo tych kąśliwych pytań ale i tak oceniam to b. dobrze, mi sie fajnie ogladalo. Poruszony motyw dragow ,wersow, mixera, wardegi, procentow, umow, kingi- mysle, ze te najwazniejsze tematy byly poruszone. O co wiecej bys pytal?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@Popopopopo90: on to niby chciał zadać pytanie ale się bał i tak jakby między wierszami zadawał pytania ale c---a było wiadomo o ci chodzi unboxallowi... Czyli jego podcast jak każdy inny
  • Odpowiedz