Aktywne Wpisy

koniolizator +261
Jadę do mechanika od automatycznych skrzyń biegów. Trzymajcie kciuki żebym nie musiał zakredytować się na 3 pokolenia do przodu.

Jarkendarion +5
Nie skąd w 2025 roku przekonanie, że linux to masochistyczny os dla geeków, gdzie nawet musisz kompilować sobie przeglądarkę. Wiele dystrybucji jeśli ktoś chce korzystać z internetu, programu office, słuchać muzyki czy odpalać gry przez np lutris nie musi przez całe życie odpalić terminala. W dodatku linux ma to czego nigdy nie będzie miał windows - nieskończona customizacja. Możesz mieć taki wygląd menu, rozpieszczenie go, kolor ikon, przecisków, kursorsa, jaki chcesz.
Większość
Większość
źródło: xfce-pandora-arc-theme
Pobierz

Wiadomo, że taka kobieta:
- prawdopodobnie bardziej bedzie umiala zajac sie dzieckiem
- bedzie zarabiala wiecej
- bedzie znala swoją anatomie
- będzie dość inteligentna
#tinder #zwiazki #rozowepaski
źródło: comment_1616139275H0wsF5ecCJNVVbkemtcjWR.jpg
PobierzWaszym zdaniem
- on bedzie zarabial mniej o ok 10%
- on tez jest lekarz
- on ma wlasna firme i sie nie przemecza
- ona ma 55 lat, on ma 40 lat (pracownik fizyczny) - a ona lubi orgie i anal [przyklad mojego kolegi: jest kakao jest obraczka]
Możliwe, ale to żadna reguła. Poporodowy zespół stresu pourazowego nie dzieli kobiety ze względu na
Ale też ciężko mi się z nią umówić bo mnie olewa też, taki szczegół
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie no żartuję, nudzę się w pracy to piszę kocopoły
- są to zazwyczaj kobiety inteligentne, które nie dadzą się w związku zepchnąć do roli "kury domowej". Większość związków "lekarskich" jakie znam to związki z dużym równouprawnieniem i równymi obowiązkami w zakresie prowadzenia domu, etc.
- dla nie-lekarza często trudny do zaakceptowania jest tryb pracy, zwłaszcza młodej lekarki. I wiąże się to w dużym stopniu z tym, co pisałem powyżej. Trzeba
mirek napsiz do niej