Aktywne Wpisy
mirko_anonim +30
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Przykro mi. Po 5 latach związku, w tym 4 mieszkania razem, dzisiaj różowa mi powiedziała rano, że co prawda jestem dobry, kochany i bardzo odpowiedzialny, to brakuje jej szaleństwa w związku, nieobliczalności i po prostu "mocnego faceta" - jej słowa. Zaznaczyła, że to nie moja wina tylko jej, że na pewno kogoś znajdę.... I wyprowadziła się. Spakowała rzeczy, kolega podjechał autem, wziął rzeczy i tyle. Nic na to
Przykro mi. Po 5 latach związku, w tym 4 mieszkania razem, dzisiaj różowa mi powiedziała rano, że co prawda jestem dobry, kochany i bardzo odpowiedzialny, to brakuje jej szaleństwa w związku, nieobliczalności i po prostu "mocnego faceta" - jej słowa. Zaznaczyła, że to nie moja wina tylko jej, że na pewno kogoś znajdę.... I wyprowadziła się. Spakowała rzeczy, kolega podjechał autem, wziął rzeczy i tyle. Nic na to
SzubiDubiDu +195
Prawo Zimy nr 2:
Im większy SUV przed tobą tym wolniej jedzie.
#motoryzacja #polskiedrogi #zima #prawojazdy
Im większy SUV przed tobą tym wolniej jedzie.
#motoryzacja #polskiedrogi #zima #prawojazdy
Grafike kupiłem na olx jest ona z kwietnia 2020, reszta z 07.0720. Z tego co pamiętam to karta i płyta mają trzy lata gwarancji ale muszę to sprawdzić jak będę miał okazję. Oferta wkrótce pojawi się na olx albo alledrogo.
1 MSI B450-A PRO MAX AM4
2 Pamięć GoodRam IRDM PRO 2x8GB DDR4 3600 CL17-19-19 Czarna IRP-
3600D4V64L17S/16GDC
3 Procesor AMD Ryzen 5 3600 AM4
4 Thermaltake Smart SE2 600W Modular (spr. 87%, Single Rail)
5 Adata SSD XPG SX8200 PRO 512GB M.2 NVMe 2280 ASX8200PNP-512GT-C
6 Jakieś chłodzenie ale teraz nie pamiętam
7 ASUS GeForce RTX 2060 DUAL EVO 6GB GDDR6
8 be quiet! Silent Base 800 Silver (obudowa)
https://youtu.be/E-xa3Ef-FvY (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#komputery #gry #zalesie #sprzedam