Aktywne Wpisy

ekscytacje +30
mało co mnie tak w-----a jak AI
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a
melonixmix +4
Ktokolwiek powiadomił policję, nie wiem czy ci dziękować. Wygląda na to, że znowu do psychiatryka trafię... Ciekawe czy istnieje lek na moje s----------e
#samobojstwo
#samobojstwo

team viewer to żydki chciwe
anydesk, działa nawet jako portable, czyli bez instalowania
tylko do tej pory używałam często i na długo i było wszystko ok, a dzisiaj nagle mnie zaczęło wywalać. Poza tym spoko też było to, że TeamViewer działał zawsze w tle i w dowolnym momencie mogłam wbić na kompa. Do tego było ustawione hasło na stałe i nie trzeba było interakcji osoby sprzed tego komputera. Czy ten anydesk też oferuje takie bajery jak
napisz do nich do supportu, podajesz jakieś ID i odblokowują w 24h
@Dreszczyk: a masz jakiś kontakt do tego supportu? Na stronie patrzyłem to były też rubryczki do podawania swoich danych osobowych... Tego na pewno dawać nie będę :/
Z tego co patrzyłem to może byc ciężko zrobić w razie czego nowe konto, chyba jakoś kodują dane komputera i potem je rozpoznają ;)