Drogie wykopki potrzebuje porady, może ktoś z was spotkał się z podobnym problemem. Mój różowy starał się o pracę jakiś czas temu i ogólnie wyszła dziwna sytuacja, że najpierw powiedzieli jej, że ma pracę za dwa dni zadzwonili że nie ma pracy, po czym po dwóch dniach ja przyjęli. Ogonie całe zamieszanie wynikło z tego że wewnątrz firmy HR i boss się nie zrozumieli. Różowy jest trochę wybuchowy i wysmarowała Opinie na go work. Teraz wyszła trochę głupia sytuacja bo w pracy widzieli ta opinię, oni nie naciskają na usunięcie jej ale żona chciała by ją usunąć gdyż uczciwie mówiąc opinia godzi w dobre imię firmy i jest wystawiona niesłusznie.
Go work broni się rękami i nogami żeby tego nie usunąć. Proszą o jakieś dane z kosmosu IP z którego była wystawiana opinia (mam zmiennie IP) potem tłumacza ze w link który oni wysłali trzeba kliknąć z urządzenia które ma to samo IP. Ogólnie bzdury, nie odpowiadają na maile. Prosiłem też ich o podanie wszystkich informacji jakie zebrali na temat jej konta/wpisu i cisza, ogólnie olewka, brak odpowiedzi, ignorancja.
@jalop: Szef nic, kierownik zakręcił oczami ;) @pan_welniak: ale jeżeli zbierają jakieś informacje to powinni udostępnić na żądanie @dziecielinapala: Możecie sobie piątkę przybić @PiersiowkaPelnaZiol: Nic mi o tym nie wiadomo ;) (nie jestem łysy)
Różowy jest trochę wybuchowy i wysmarowała Opinie na go work. Teraz wyszła trochę głupia sytuacja bo w pracy widzieli ta opinię, oni nie naciskają na usunięcie jej ale żona chciała by ją usunąć gdyż uczciwie mówiąc opinia godzi w dobre imię firmy i jest wystawiona niesłusznie.
Go work broni się rękami i nogami żeby tego nie usunąć.
Proszą o jakieś dane z kosmosu IP z którego była wystawiana opinia (mam zmiennie IP) potem tłumacza ze w link który oni wysłali trzeba kliknąć z urządzenia które ma to samo IP. Ogólnie bzdury, nie odpowiadają na maile. Prosiłem też ich o podanie wszystkich informacji jakie zebrali na temat jej konta/wpisu i cisza, ogólnie olewka, brak odpowiedzi, ignorancja.
Znacie jakiś sposób żeby ten felerny komentarz usunąć?
#praca #pracbaza #gowork #prawa
Co jej szef powiedział na temat tej opinii?
@unxtres: czy różowa może handluje winami ( ͡° ͜ʖ ͡°)?
@pan_welniak: ale jeżeli zbierają jakieś informacje to powinni udostępnić na żądanie
@dziecielinapala: Możecie sobie piątkę przybić
@PiersiowkaPelnaZiol: Nic mi o tym nie wiadomo ;) (nie jestem łysy)