Problem wzrostu i zakoli wymyśliliście wy! przerywy, jako wymówkę do swojego s----------a a wystarczyło tylko wstawiać jakieś ciekawe filmiki na #youtube i robić coś ciekawego zamiast pisać wysrywy na wypoku i obwiniać za wszystko #p0lka #przegryw #friz #logikaniebieskichpaskow
@Heekate: większość przegrywów na tagu ma wyższe smv niż ta laska, ma twarz jak typowy mariusz, gdyby nie tapeta i długie włosy to można by było pomylić jej płeć
@Heekate: Dziewczyna po prawej jest obiektywnie atrakcyjna, a i tak sie trafią przegrywy jak @ropemaxxer, które ją będą krytykować. to jest problem większości niebieskich pasków tutaj. Mają wygórowane wymagania, co do różowych, kiedy sami aktrakcyjnością nie grzeszą, ale jak kobieta ma co do nich wymagania to jest P0lką...
@hiszpank: atrakcyjnosc to nie jest kwestia bycia wybrednym, tylko rzecz jak najbardziej obiektywna. Sam jestem 4/10+manletyzm, czy to oznacza, że z automatu mają mi się podobać dziewczyny 2/10? Bezdomnemu powiesz, że powinien się zadowolić kartonem? Też mam wbudowane gadzie instynkty i również jestem hipergamiczny. Jednak w przeciwieństwie do większości różowych nie stawiam wyglądu na piedestale i przyciąga mnie również ciekawy charakter, pasje itp. Niestety
@Heekate: myślisz że są razem z.miłości? Dziewczyna rozwinie sobie media społecznościowe tak że zacznie na tym zarabiać i kopnie karzełka w dupe. Myle sie?
@Kindybal_xD: nie no pewnie dziewczyna zamknie oczy i pomyśli że rucha sie z Chadem , jeśli to jest początek związku to będzie mu dawać aby zaślepić karzełkowi obraz sytuacji swoją rozklapichą xD Jak laska ma troche sprytu to może naciągnie go jeszcze na drogie prezenty a potem kopnie w dupe.
@Medel1n_: śmiesznie w sumie, bo itemy na insta świadczą, że nie jest biedna mając torebki LV, paski itp. wiec albo to faktycznie miłość albo laska ma wielu sponsorów ;)
#przegryw #friz #logikaniebieskichpaskow
źródło: comment_1615819604fYD5OFn2faq8kQcSKR3tfC.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Wybierz jedno.
Komentarz usunięty przez autora
@wilhelm99: No tak
@hiszpank: atrakcyjnosc to nie jest kwestia bycia wybrednym, tylko rzecz jak najbardziej obiektywna. Sam jestem 4/10+manletyzm, czy to oznacza, że z automatu mają mi się podobać dziewczyny 2/10? Bezdomnemu powiesz, że powinien się zadowolić kartonem?
Też mam wbudowane gadzie instynkty i również jestem hipergamiczny. Jednak w przeciwieństwie do większości różowych nie stawiam wyglądu na piedestale i przyciąga mnie również ciekawy charakter, pasje itp.
Niestety
Jak laska ma troche sprytu to może naciągnie go jeszcze na drogie prezenty a potem kopnie w dupe.