Wpis z mikrobloga

@Heekate: Dziewczyna po prawej jest obiektywnie atrakcyjna, a i tak sie trafią przegrywy jak @ropemaxxer, które ją będą krytykować. to jest problem większości niebieskich pasków tutaj. Mają wygórowane wymagania, co do różowych, kiedy sami aktrakcyjnością nie grzeszą, ale jak kobieta ma co do nich wymagania to jest P0lką...
  • Odpowiedz
Dziewczyna po prawej jest obiektywnie atrakcyjna

@hiszpank: atrakcyjnosc to nie jest kwestia bycia wybrednym, tylko rzecz jak najbardziej obiektywna. Sam jestem 4/10+manletyzm, czy to oznacza, że z automatu mają mi się podobać dziewczyny 2/10? Bezdomnemu powiesz, że powinien się zadowolić kartonem?
Też mam wbudowane gadzie instynkty i również jestem hipergamiczny. Jednak w przeciwieństwie do większości różowych nie stawiam wyglądu na piedestale i przyciąga mnie również ciekawy charakter, pasje itp.
Niestety
  • Odpowiedz
@Kindybal_xD: nie no pewnie dziewczyna zamknie oczy i pomyśli że rucha sie z Chadem , jeśli to jest początek związku to będzie mu dawać aby zaślepić karzełkowi obraz sytuacji swoją rozklapichą xD
Jak laska ma troche sprytu to może naciągnie go jeszcze na drogie prezenty a potem kopnie w dupe.
  • Odpowiedz