Wpis z mikrobloga

#vr #oculus #quest 2 jak dlugo idzie wysylka do polski aktualnie? na allegro sa o wiele drozsze dostawy niz oficjalna cena producenta na oficjalnej stronie co mnie zdziwilo mocno :o

oraz drugie wazne pytanie, lepiej brac akcesoria (jak pasek lub walizka) do oculusa z strony czy allegro? np #link jest mega drogi za granica

a po trzecie, chce to pokazac mojemu chlopakowi ktory malo gra, nie lubi az tak grac, czy to dobre na wprowadzenie go do swiata vr? mam na mysli questa, imo (chociaz nie czytalam az tak duzo) to najlepszy stosunek do jakosci jesli chodzi o poczatek w vr
#oculus #vr #kiciochpyta #pytanie #pcmasterrace
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@HiViolentJ: 2 od majfrienda bierz. Nawet z przesyłką do paczkomatu wyjdzie taniej niż z allegro nie mówiąc już o oficjalnym sklepie. Z walizką się wstrzymaj do czasu aż kupisz atrapa ;)
  • Odpowiedz
@HiViolentJ:

1. Nie wiem, zamawiałem preordera więc wysyłka mi szła kilka dni z Holandii.
2. Mam oficjalnego elita strapa. Jest wygodny. Znacznie wygodniejszy niż zwykły oryginalny pasek. Na pewno warto zamówić. Czy z oculusa/aliespressa/allegro to już druga kwestia. Ludzie polecają paski z ali, bo są tanie i wygodne. Ja osobiście mam strapa oficjalnego i takiego polecam. Walizka to już od ciebie zależy. Dla mnie kompletnie zbędna do transportu, google transportuję
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@HiViolentJ: 3: Ludzie mają różne reakcje na VR jednak najczęściej pozytywne. Zacząłbym od czegoś do oglądania (Jurrasic World chociażby: jest od razu w bibliotece) potem jak się spodoba to samouczki.
  • Odpowiedz