Aktywne Wpisy
aei9077 +305
Przedmieścia Frankfurtu vs przedmieścia Krakowa dziś. Dla niemca planowanie przestrzenne to standard i konieczność, dla polaka robaka to lewacki komunizm i zamach na wolność. Problemy i koszty generowane przez ten burdel? A kto by się tam przejmował, stać nas na bangladesz w środku Europy.
#100latplanowaniawpolsce #skyscrapercity #urbanistyka #architektura #polska #krakow #patodeweloperka #nieruchomosci #4konserwy #neuropa #bekazpodludzi
#100latplanowaniawpolsce #skyscrapercity #urbanistyka #architektura #polska #krakow #patodeweloperka #nieruchomosci #4konserwy #neuropa #bekazpodludzi
źródło: planowanie2
Pobierz
Hitmonlee +93
Ja #!$%@?, byliśmy w restauracji w szóstkę i miło zapytałem kelnerkę, czy dałoby radę wymienić stolik, bo chętnie zaprosimy jeszcze kilka osób. Jak przyszli, to ta sama kelnerka poinformowała nas, że od teraz do każdego zamówienia doliczane będzie 10% dodatkowej opłaty. Zaprosiłem im klientów i cena mojego piwa wzrosła XDDDD
Zebraliśmy się i wyszliśmy ze scamowni
#zalesie #scam #warszawa
Zebraliśmy się i wyszliśmy ze scamowni
#zalesie #scam #warszawa

![Prawdziwy powód dlaczego Francja rozważa wojnę z Rosją [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/f12ab33a0dbd0cda86d78a261b088f34f34249b8ba5e2ffb7be7d93d17d433e8,q70.jpg)

Data donacji - 12.03.2021
Donacja - Krew pełna
Grupa krwi - A Rh+
RCKiK Kraków w jednym z oddziałów terenowych
Prywatny licznik - 1350ml
Trzeci raz, udało się oddać, ale ban na pół roku :/. Podczas oddawania, przy około 300ml trochę mi się zakręciło w głowie, to powiedziałem pielęgniarce, szybka reakcja, w momencie we 3 stały koło mnie, jedna fotel obniżyła, druga okno otworzyła, dosłownie 15 sekund i mi przeszło, chciały mnie odpiąć, ale mówię, że już jest ok. Myślałem, że taki chwilowy zawrót to oleją i za 2 miesiące sobie przyjdę znowu, a tu po oddaniu doktorka mnie wezwała jeszcze i mówi, że zaleca pół roku przerwy, ehh.
Wczoraj ok 4l płynów wypiłem, dziś przed oddaniem ok litr + śniadanie i coś słodkiego jeszcze, jedynie co zawaliłem, to to, że krótko spałem, bo około 5h. Pierwsze 2 oddania były bezproblemowe i zbyt pewnie się poczułem chyba. A i jeszcze ostatnio schudłem trochę, bo coś mniej jem, więc to też może przez to.
No nic, przez pół roku się wykoksuję tak, że ze 2 litry sobie będą mogły pobrać jak wrócę po banie.
#barylkakrwi #krwiodawstwo ##!$%@?
źródło: comment_1615560022D2OkxfHgSBtuZszhVZlyLU.jpg
PobierzWidzę, że dodajesz wpis ręcznie, następnym razem użyj naszego skryptu: Skrypt
Chyba nie możemy zaliczyć tej donacji - wygląda, że została dokonana przed 25.02.2021!
Regulamin | Wzór wpisu | Strona akcji | Skrypt
@p03e: przykra sprawa, ale tego się trzymaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)