Aktywne Wpisy

annlupin +12
STOP kontrola co se słuchasz teraz
źródło: annlupin9988765
Pobierz
annlupin +28
cześ nom
źródło: annlupin0099987
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: annlupin9988765
Pobierz
źródło: annlupin0099987
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Wiadomo, że rower nie jest eksponatem i jest do jeżdżenia, ale myślę że większość z nas przesadnie dba o wygląd swojego sprzętu, szczególnie od razu po zakupie :D
Właśnie miałem jakieś ryski na matowym lakierze i z głupoty próbowałem je trochę polerować. Teraz w tym miejscu lakier zamiast być matowy, świeci się :D jest jakiś sposób na zmatowienie tego miejsca?
#rower #lakiernictwo #lakier
@Im_from_alaska K2 Venox do usuwania rys. Nie wien do końca, czy to pasta polerska, ale taki preparat :D
@kostly: pewnie ten preparat ma tez jakiś 'ala wosk w składzie, dlatego ci się tak błyszczy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Możesz zrobić tak całą ramę
Dodatkowo na pancerze można założyć gumki ochronne, niektóre nowe rowery np. z Deca mają to oryginalnie.
Jeśli uprawiasz jakiś bikepacking, to warto okleić w miejscach w których torby/paski stykają się z ramą.
Jak masz przerzutkę bez sprzęgła, to oczywiście warto zabezpieczyć fragment dolnego trójkąta o który
@Cementoasfalto bardzo dziękuję za świetne wskazówki. Poszukam odpowiedniej folii zabezpieczającej i zastosują zgodnie z instrukcją.