Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
Siemka,
Mój dziadek podobno miał kolegę który znał się ze Stanem Lee i tak o to ponad 10 lat temu przyszła do mnie paczka z Ameryki w której były trzy obrazki z komikoswym spidermanem. Jeden z nich ma podpis oraz certyfikat autentyczności. Stąd też jestem ciekaw czy jest to coś warte. Jeżeli tak to czy byłby w stanie mi ktoś to wycenić lub gdzie miałbym się udać po taka wycenę? Jak nie tutaj to może jakieś grupki na FB? Jeżeli stacjonarnie to #gdansk

#komiks #komiksy #marvel #spiderman #stanlee #sprzedam #trojmiasto #allegro
  • 20
  • Odpowiedz
@Repcakos: Nie jestem ekspertem, ale siedzę trochę w muzycznych autografach / memorabiliach. To wyglada dla mnie 100% legit. Musiałbyś poszukać po necie jeszcze jakiś grup co siedzą w komiksach.
Prawdziwe autografy na jakiś zdjęciach czy coś chodzą po 200$. Jako że to jakiś limited print, to może być warte ciut więcej. Nie jest to żaden historyczny komiks, więc nie będzie to ileś tam tam razy więcej warte (typu 10). Obstawiam że
  • Odpowiedz
@Repcakos: A, te bez autografu to wiele warte nie będą. Limited prints z jakiejś losowej serii z lat 90? Warte może po 30-50$ max. Ale raczej nie znajdzie się nikt chętny.
  • Odpowiedz
@Repcakos: @Korneliusz4: No to mniej więcej trafiłem, za cały set ktoś chce sobie policzyć 435$, gdzie jest 2 printy więcej.
Ja mówiłem 250-350$ za autografowany i 30-50$ za jeden bez autografu, czyli mniej więcej tak jak ten gość.

Dodatkowo to utwierdza w przekonaniu ze autentyk, na aukcji jest info że było tego 4200 kopii.
  • Odpowiedz