Wpis z mikrobloga

@panato: też tak twierdzę ;) Nowy rower miał być czarny jak sam diabeł albo oczojebny. No to jest ;) Z tym różowym długa historia, zaczął się od żartu parę lat temu i już został, aż mi łyso było bez niego :D
  • Odpowiedz
@hadrian3: przesiadłam się z Krossa, ostatniego Treka miałam ponad 20 lat temu, w międzyczasie był jeszcze Giant. Nie wiem na ile to kwestia geometrii, ale on sam robi to, czego na Krossie (a też trailówka, też okej) nie byłam w stanie dokończyć, więc coś chyba jest na rzeczy...
  • Odpowiedz
@kasiknocheinmal: ja miałem tylko dwa rowery w życiu, jeden "góral" z komunii został mi ukradziony a potem przymierzałem się do a'la ostrego ale nie podpasował mi brak przerzutek i karkołomne hamowanie. no i skończyło się na treku, rowerze do wszystkiego :D do tego koło działki mam trasy downhillowe, może na amatorską jazdę będzie git
  • Odpowiedz
@kasiknocheinmal: Roscoe fajny sprzęt, choć w tym roku Treka pogrzało z cenami ( ͡° ͜ʖ ͡°) I co do geo Treka to faktycznie, przemyślane. Ale są tacy co dalej twierdzą że "za znaczek" się płaci.

@hadrian3: Marlin akurat niczego nie urywa, ale ramę ma ładną, to trzeba przyznać.
  • Odpowiedz
@hadrian3: mi zarąbali dwa Treki właśnie na początku szkoły podstawowej :( Potem długo, długo nie było nic, pod koniec liceum pojawił się u mnie Giant Boulder SE (ach, mam sentyment). Wymieniłam kilka lat temu na Krossa Dusta, a teraz przyszedł czas na taki mały traktorek :) Mam słabość do singli i pagórków, więc założenie było takie, że ma być wygodnie i mam zacząć działać trochę odważniej niż na tym Krossie.
  • Odpowiedz