Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +726
źródło: temp_file563223399685592708
Pobierz
jmuhha +100
Jak to możliwe że nowe auta nie mają swiatel z tyłu w takim deszczu ( ಠ_ಠ)
Od razu powinni dawać 15 pkt i 3000 zł kary za takie cos.
#samochody
Od razu powinni dawać 15 pkt i 3000 zł kary za takie cos.
#samochody
źródło: 1000017531
Pobierz

Ostatnio po jednym wypadzie schlałem się tak, że właściwie się nie kontrolowałem, a w zasadzie tylko w małym stopniu. Wracając w ogóle nie pamiętałem drogi do domu, tylko wyjście i samo znalezienie się pod. Miałem tak pierwszy raz i uznałem, że dość...
Nie piję szósty dzień, a ochota się pojawia. Wiem, że mogę to przezwyciężyć bez większych problemów, ale nie ma tej drogi ucieczki, tak kuszącej. A życie tak samo gówniane jest, jak było (nie picie wcale nie sprawia, że się ogarniam). No cóż.
#alkoholizm
Jest jak mówisz, trzeba zobaczyć życie jakim jest, ta pozorna ucieczka to ślepa uliczka z której się wraca w to samo miejsce, tylko głupszy i mniej zdrowy
Umówiłem sie na telefon z poradni, zadzwoni terapeuta za 2 tygodnie to się dowiem co myśli o moim przypadku
Juz prawie 3 tygodnie nie piłem nic i jakoś dziwnie łatwo to idzie, pewnie
@budep: typowe samousprawiedliwianie sie alkoholika niestety
@Anoniemamowy: a to jest typowe dogadywanie wykopkowe
kto napisze "piję w sposób ryzykowny / szkodliwy, ale się ogarnę bo
Ale życzę powodzenia w każdym razie i sugeruję mimo wszystko podjęcie terapii lub odwiedziny w najbliższej grupie.
„Każdy ma swoją drogę” i to jest strasznie prawdziwe. No bo są ludzie którzy pewnego dnia mówią dość i nie tykają do końca życia, są ludzie którzy musza upaść na samo dno, są ludzie którzy co rok czy
@budep: iks k---a de. To jakbys się nazwał? Piotrek?
Objaw numer 1. Ludzie pijący normalnie nie mają problemu z tym że za często piją a-----l, tym bardziej nie mają problemu z ilością wypijanego alkoholu.
Komentarz usunięty przez autora