Aktywne Wpisy

mirko_anonim +13
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Od 4 lat jestem w związku z dziewczyną teraz vl22, w grudniu się oświadczyłem . Problem polega na tym, że przed oświadczynami mieliśmy takie same podejście do życia - do dzieci, tego że chcemy mieszkać w domu, który postawimy z możliwie najmniejszym kredytem, tego jakie mamy wartości, kompletna zgodność. Niestety po oświadczynach sytuacja się skomplikowała.
Trochę (nie)istotnych rzeczy nas różni - przede wszystkim zarobki (moje 3x większe niż jej),
Od 4 lat jestem w związku z dziewczyną teraz vl22, w grudniu się oświadczyłem . Problem polega na tym, że przed oświadczynami mieliśmy takie same podejście do życia - do dzieci, tego że chcemy mieszkać w domu, który postawimy z możliwie najmniejszym kredytem, tego jakie mamy wartości, kompletna zgodność. Niestety po oświadczynach sytuacja się skomplikowała.
Trochę (nie)istotnych rzeczy nas różni - przede wszystkim zarobki (moje 3x większe niż jej),

Aokx +149
źródło: GJJHq3iWkAAF3IA
Pobierz

Wzrost: 183
Waga startowa 17.02.2021: 110,3kg
Waga na dziś 04.02.2021: 105,9kg
Wiek 34
Postęp od początku rejestrowania:4,4kg
No to dołączam do wyzwania, bo choć na diecie kop miesiąca to dopiero w połowie lutego kupiłem siaomi żeby ładne wykresiki widzieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Póki co dieta, siłka i jak dojdą mi narzędzia to wrócę na rower.
Podobno nie widać po mnie żebym był jakoś mega gruby no ale kolana powoli siadają więc trza się brać. Dowód zdjęciowy sklecony z dwóch obrazków w taki sposób bo inaczej nie umiem :)
#zagrubo2021
źródło: comment_16148675965ic1j3rJaarqxY5GOH4oCb.jpg
PobierzWaga startowa 17.02.2021: 110,3kg
Waga na dziś 04.02.2021: 105,9kg
Cofnąłeś się w czasie i nie zjadłeś pizzy? :)