Aktywne Wpisy

mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Od 4 lat jestem w związku z dziewczyną teraz vl22, w grudniu się oświadczyłem . Problem polega na tym, że przed oświadczynami mieliśmy takie same podejście do życia - do dzieci, tego że chcemy mieszkać w domu, który postawimy z możliwie najmniejszym kredytem, tego jakie mamy wartości, kompletna zgodność. Niestety po oświadczynach sytuacja się skomplikowała.
Trochę (nie)istotnych rzeczy nas różni - przede wszystkim zarobki (moje 3x większe niż jej),
Od 4 lat jestem w związku z dziewczyną teraz vl22, w grudniu się oświadczyłem . Problem polega na tym, że przed oświadczynami mieliśmy takie same podejście do życia - do dzieci, tego że chcemy mieszkać w domu, który postawimy z możliwie najmniejszym kredytem, tego jakie mamy wartości, kompletna zgodność. Niestety po oświadczynach sytuacja się skomplikowała.
Trochę (nie)istotnych rzeczy nas różni - przede wszystkim zarobki (moje 3x większe niż jej),

Aokx +115
źródło: GJJHq3iWkAAF3IA
Pobierz

Dopiero co psiknalem.
Otwarcie alkoholowo mocno #!$%@? xD
Sam zapach skądś znam, tzn gdzieś cis takiego czułem ale nie wiem gdzie.
Póki co #!$%@? trochę xD
A jeden z domowników powiedział "mocny ch*j. Śmierdziel" ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#perfumy
źródło: comment_1614852451ZEeVEBMflHjRpGOkWyh4vj.jpg
PobierzPo odparowaniu tej wody czuć wanilię, pieprz, może gdzieś tego irysa czuć
I nic więcej nie wyłapuje
Link już nie działa.
Unfortunately we do not offer samples without an order, however we do have discovery sets, they contain 4 x 2ml samples and the cost is redeemable against a fragrance purchase.
https://www.thameenfragrance.com/thameen-collections/discovery-set/