Wpis z mikrobloga

Wykonałem kiszone warzywa kolejnością:
kiszny kalafior, kiszona cebula, kiszony czosnek, kiszona papryka czili, kiszona rzodkieeka, kiszona kalarepa, kisozny por, kiszona marchewka, kiszony burak

Woda kiszonej papryczi czili przesiąka taką jakby czystą ostrością jednocześnie mieszając ów smak smakiem kwaśnym a sama papryka nabiera kwaśno ostrego smaku.

Warzywa miękną a kalarepa nabrała koloru rzodkiweki przebywając wpsólnie wewnątrz słoika.

Wnętrze słoików ostatecznie stało się bardzo gazowane trochę zastanawia.

Fajna jest łatwość całości wykonania wynikła zalaniem solanką wewnątrz słoika warzyw oraz dobranych przypraw następnie zakręceniem nadając rytm procesowi gdzieś tłem a przechodząc poprzez warzywa sklepowe zastanawia wobec wyniku kiszenia napotkanych.

Pozytywnie całość oceniam tutejszą perspektywą.

#gotujzwykopem #keto
Wina_Segmentacji - Wykonałem kiszone warzywa kolejnością:
kiszny kalafior, kiszona ce...

źródło: comment_16146861523gSTRkPdCxV5sIxpuaYtM2.jpg

Pobierz
  • 2