Wpis z mikrobloga

Piotrek powiedział, że będzie skakał tyle lat ile da radę. I coś mi się wydaje, że to dobry pomysł. W końcu mentalnie dorósł i dojechał do poziomu sportowego też głową.

34 letni mistrz świata w skokach. No brawo Pietrek ;) Dzisiaj była klasa. Nawet tak się skupił, że w drugiej serii nie miał swojego typowego zachwiania przy lądowaniu. No no, dojrzała mu nareszcie ta głowa. Do sportu oczywiście i dobrze, niech sobie prywatnie będzie nadal tym wariatem i kolorowym ptakiem :D Choć to nie do końca prawda, bo to emocjonalny i prosty chłopak, ale i dlatego jego złoto cieszy mnie mocniej niż każdego innego z naszej kadry.

#skoki
  • 3
@Kingside: Bo ma niesamowity talent. Wybicie i fizyczność ma najlepszą w całej stawce Pucharu Świata od lat. Można zresztą zobaczyć sobie jak potrafi wyskoczyć z miejsca, jaką jest nawiasem mówiąc żyłeczką. Fizycznie to fenomen. I ta głowa mu trochę przeszkadzała właśnie żeby za darem jaki posiada poszły też wyniki. A jak powiedziałem, to trochę taki śmieszek przez łzy, bo tak jak mocno się cieszy i bawi, tak równie mocno przeżywa inne