Aktywne Wpisy
Dzonsin +579
#kolchoz #praca
Przychodzę do pracy ok 30min wcześniej bo takie stanowisko, przygotowuje wszystkim narzędzia i inne duperele. Z racji, że dziś przewidziane były duże braki akcesoriów to przyszedłem 1h wcześniej, żeby na spokojnie przyniesc z magazynu.
Ale do rzeczy, dwa miesiące temu przyjęła się babka ok 35lat dobry milf. Każdy się zastanawiał czemu przychodzi tak wcześnie do pracy, zawsze pierwsza na zmianie. No ale szybko doszliśmy do wniosku, że dojeżdża i o
Przychodzę do pracy ok 30min wcześniej bo takie stanowisko, przygotowuje wszystkim narzędzia i inne duperele. Z racji, że dziś przewidziane były duże braki akcesoriów to przyszedłem 1h wcześniej, żeby na spokojnie przyniesc z magazynu.
Ale do rzeczy, dwa miesiące temu przyjęła się babka ok 35lat dobry milf. Każdy się zastanawiał czemu przychodzi tak wcześnie do pracy, zawsze pierwsza na zmianie. No ale szybko doszliśmy do wniosku, że dojeżdża i o
strfkr +51
Większość zwolenników podatku katastralnego chce go wprowadzić dopiero od 2/3/4 mieszkania - tak żeby #!$%@?ć tym, co mają więcej od nich, ale żeby oni sami się przypadkiem nie niego nie załapali (teraz albo w przyszłości).
Poważny podatek katastralny powinien obowiązywać każdego, już od pierwszego mieszkania. Katastralny jest o wiele lepszy od PIT i CIT, więc powinien być tak wysoki i powszechny, żeby móc je całkiem zastąpić, proste.
#takaprawda #ekonomia #podatki #podatekkatastralny #
Poważny podatek katastralny powinien obowiązywać każdego, już od pierwszego mieszkania. Katastralny jest o wiele lepszy od PIT i CIT, więc powinien być tak wysoki i powszechny, żeby móc je całkiem zastąpić, proste.
#takaprawda #ekonomia #podatki #podatekkatastralny #
Od dłuższego czasu (od czerwca +/-) zmagam się z problemem.
Początkowo na prawej nodze, a dokładnie na kostce mialem takie dwa małe ukąszenia blisko siebie (ponoć to było ukąszenie pająka). Dobry miesiąc mi się to goiło, bo ropa się pojawiła, zostal ślad. Później na mojej skórze, głównie na nogach pojawialy mi się bąble (jak po ukąszeniu komara), ale ropne. Dosyć szybko się zagoiły, ale zostaly blizny czerwone (zaznaczyłem kolorem żółtym) Jest ich okolo 8.
W tamtym czasie na mojej lewej nodze, również przy kostce pojawiły sie bąble ropne, które zrobiły dość poważną ranę. Po kilku dobrych miesiącach rana się zagoiła. Niestety została bardzo widoczna blizna. Zaznaczyłem kolorem niebieskim. Czuć, ze coś pod skórą jest.
Po tej ranie mam mam taki guzek (kolor zielony).
Kolorem pomarańczowym oznaczyłem miejsce, które absolutnie nie chce się goić. Zbiera się pod tym plyn, jest wyczulwanie wypukły, robi sie obwódka wokół "rozdrapanego" miejsca
Co to może być?
Będę chciał wybrać się do lekarza, który zna się na tym, dlatego szukam możliwe choroby.
#lekarz #dermatolog #skora #ukaszenia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60370e9a747418000afb3d58
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Przekaż darowiznę
Zaakceptował: sokytsinolop
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua