Aktywne Wpisy

picasssss1 +526
Holiday park tego milionera co kazał wały rozkopać w Jeleniej górze. Abstrahując od tego dzbana to kto tam jeździ zdrowy na umyśle xD ni to hotel nie to domek na uboczu, wygląda to jak obóz koncentracyjny.
#powodz
#powodz
źródło: IMG_20240918_055917
Pobierz
asimovv +599
Czas aktywować nowy tag. Poznajcie Łukasza Żaka. Łukasz Żak jest poszukiwany listem gończym za to że spowodował w dniu 15 września 2024 r. przy Al. Armii Ludowej w Warszawie wypadek samochodowy, którego następstwem była śmierć jednego z pasażerów innego pojazdu i zaistnienie u pasażerów i kierującej innego pojazdu ciężkich obrażeń ciała, przy czym kierował samochodem osobowym marki Volkswagen Arteon wbrew zakazowi prowadzenia pojazdów, a następnie zbiegł z miejsca zdarzenia.
#lukaszzak
#lukaszzak
źródło: IMG-20240918-WA0001
Pobierz

robilem jakis czas temu badania hormonalne pod ewentualny start terapii finem (wyniki w linku wyzej) - jeszcze jajka i nerki badane u urologa i tez w normie. endokrynolog mowi ze ok ale moze jeszcze jacys znawcy wykopowi beda mieli cos do dodania? a i usg przysadki mialem wykonane tak samo w zwiazku z niskim LH i FSH i rowniez jest w porzadku. ciagle mam watpliwosci czy moj wolny test nie jest aby za niski - endo i urolog mowili ze nie - ale slyszalem inne glosy ze moga sie mylic. lysienie androgenowe zdiagnozowane u dermatologa za pomoca trychoskopii. witamine d zaczalem suplementowac jak cos - nie wiem czy jej niski poziom moze miec jakis wplyw na wlosy ale kto wie.
#lysienie #finasteryd #zakola #endokrynologia #testosteron #lysienie #dermatologia
Szukasz dziury w całym.
@fastnbulbous już Ci pisałem. Testo jest za niskie. Lekarz spojrzy na "norme" i powie Ci, że jest okej bo boi sie podbijać a tak sumienie ma czyste.
Przestań ćpać człowieku xD
Nie sugeruj się polskimi normami. Jego minimalna wartoś powinna być ok 50pg/ml
Przestań ćpać ten m------n.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
50pg/ml to minimum. Ja sam walczę, żeby to podbić jak najbardziej
Weź to na logikę. Im więcej testosteronu tym lepiej. Szczyt testo osiągasz ok 20 roku życia i powinien zostać na takim poziomie do plus minus 40 roku życia. Kiedy zaczynają się problemy ze zdrowiem mężczyzny? Właśnie jak spadnie testosteron. Są też wyjątki kiedy testo spada z różnych przyczyn