Aktywne Wpisy
xEm +5
Siema Mirki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dotąd ubierałem się w zwykłych sieciówkach, bo miałem #!$%@? na loga i marki. Ale kurde, te ciuchy to jakaś straszna padaka i denerwuje mnie wyrzucanie np. T shirtow po 4 praniach bo wyglądają jak guano. Zresztą ciuchy z sieciówki (h&m, zara) wyglądają już znacznie gorzej po pierwszym praniu...
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Mega_Smieszek +80
Czy może mi ktoś powiedzieć czy te mocowania są jednego standardu? Wiem, że nie są wypisane w aukcji, ale mam wrażenie, że to jedno i to samo mocowanie.
#szosa #gravel #rowery #bryton
https://allegro.pl/oferta/uchwyt-rowerowy-garmin-edge-bryton-sigma-31-8mm-9743099062
I jest opis standardowe mocowanie Garmin. I właśnie mam mętlik w głowie, bo niektóre są opisane do konkretnych modeli jak np. Garmin 820 (a 830 już nie ma w opisie) czy są różne mocowanie czy te wszystkie okrągło podłużne z dwoma wcięciami to to samo....
I ogólnie, bo miałem mocowanie pasujące do kilku producentów. One się różnią minimalnie uchwytem, jedno może pasować do kilku, ale może latać. a jak zmienisz na właściwe, to licznik będzie stabilniejszy.
Garmin a Wahoo (albo Bryton, nie pamiętam), różni się wysokością takich wypustek (ok 1mm różnicy) - ogólny wygląd jest taki sam.