Wpis z mikrobloga

Zastanawiam się nad kupnem komputera rowerowego na ten sezon. Głownie to dla wygody bo zerkanie co jakiś czas na telefon gdzie jestem jest mało komfortowe. Planuję też w 2022 długie trasy po całej Polsce (+300km na 1 raz). Rok 2022 będzie też rokiem powrotu do treningów.W tym roku użytkowałbym go w pobliskich lasach i ew na wyjazdach weekendowych.
Jeśli chodzi o funkcjonalność to nie potrzebuję strikte funkcji nawigacji bo trasy będę ustalał wczesnej na kompie ale w momencie gdy ścieżka w lesie okaże się nieprzejezdna chciałbym mieć możliwość sprawdzenia na mapie gdzie mam najbliższy objazd. Takie prowadzenie po śladzie z wyświetlaną mapą.
Wpadł mi w oko bryton 450 bo jest "tani". Pytanie czy kupilibyście takie coś od gościa z olx (kosztuje tam 5 stów)

Z zakupem mi się nie spieszy bo niestety nie jestem przekonany czy ja tak właściwie to potrzebuje.

#rower #szosa #bryton może też #garmin i #wahoo
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Enos: co do wahoo, to bolt nie ma automatycznego doboru innej trasy, jeżeli zboczysz z wybranej na początku, informuje jedynie migającymi diodami Led. Dopiero w roam jest ta funkcja, a ten jest jeszcze droższy.
  • Odpowiedz
@lewsky: Nie jest to jakiś duży problem. Ważne żebym mógł zobaczyć na mapie jak daleko odjechałem. Nie chce żeby przeliczał na bieżąco jak nawigacja. Ślad ma być ten sam a informacja dla mnie że jestem poza trasą.
  • Odpowiedz