Wpis z mikrobloga

Mam pytanko o #xtb bo tutorial nie wyjaśnił tej sprawy
1. Jak składam zlecenie oczekujące i nie mam na to kasy rozumienim że po prostu nie kupuje(nie robi jakiś pożyczek czy coś)?zlecenie się kasuje automatycznie czy czeka na wolną gotówkę i się odpala?

2. Jak mam dwie takie pozycje (już w limicie) i kończy mi się coś z TP dzięki czemu jest hajs na wejście to, która pozycję skrypt wybierze?
#gielda
  • 5
Nie otworzysz zlecenia oczekującego nie mając środków na nie. Jak składasz zlecenie oczekujące za 1000zł to musisz mieć ten 1000zł na koncie i w momencie stworzenia tego zlecenia te środki są zablokowane aż zlecenie się nie wykona lub sam go nie usuniesz. Zainstaluj sobie xtb demo i popróbuj sobie różbe konfiguracje
@Kibix ogarnąłem próbami. Jest inaczej niż piszesz. Składając zlecenie oczekujące nie muszę mieć pokrycia finansowego i nie blokuje mi to środków. Jak buy limit zostanie osiągnięty a nie ma środków to po prostu znika lub pojawia się okienko jak masz aplikacje/stronę włączoną z wyborem wplac depozyt albo usuń zlecenie.
@Kibix nie żartuję, mam teraz ze 30 zleceń oczekujących ustawionych na forexie przy budżecie 1500pln i wszystkie środki w obrocie prawie automatycznym. Zakładane przez aplikację i stronę. W sumie byłoby bez sensu gdyby było inaczej. Widać, że buy limit to zwykły bot do klikania. Używacie strony nie znając jej możliwości ( ͡~ ͜ʖ ͡°)