Wpis z mikrobloga

Pierwszy dom ekipy był taki klimatyczny, grupka przyjaciół która nagrywa razem różne challange typu koło fortuny decyduje, teraz jest to banda influenserow którzy po prostu bawią się mając kupę hajsu, filmów #friz to aż przewijam tylko z nudów bo nie wiadomo o co w nich chodzi, nagrywanie challange w jego wykonaniu było ciekawsze
  • 8
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@corryand: na YT kiedyś często go w miniaturach w tej jego pozycji solenia wstawiali( ale majk i różowa są debilami i do teraz nie ogarniają o co w niej chodzi xD)
Na insta też widziałem jak sporo osób do niego jezdzi żeby im stęka posilił i nigdy nie rozumiałem tego fenomenu
@corryand: Oglądałem kiedyś na kanale MocnyVlog jakieś najdroższe steki na świecie - kobe beef czy jakoś tak. Gościu je jadł w Tokyo i cena to też ponad tysiak za kawałek mięska. Może tutaj to mięso jest podobnej jakości, że aż tyle kosztuje bo samo podejście do stolika i posolenie to tyle nie kosztuje.
@Herato: odcinki friza to ostatnio tylko do przewijania sa xD jak biora jakiegos typa losowego ktory swoj talent pokazuje i cala ekipa patrzy na to albo ujecia z drona to az mi sie rzygac chce
@Kalypsoo: jak tak napisales to jakas grafike jego z ta reka i soleniem teraz kojarze ale to mi gdzies tam daleko z tyly glowy swita jakbym z pare lat temu mogl to widywac ale napewno nie ostatnie z 3 lata xd
@Bunsen: z ta jakoscia to mi sie nie wydaje, pierwsze lepsze krowy nawet nie jest to mieso ekologiczne. Moze ja oarmia czyms innym zeby smak miesa byl jakis lepszy albo wstrzykuja jakiew polepszacze smaku do tego miesa, cholera wie xD