Aktywne Wpisy
Viesti +46
Jakiś czas temu przygotowałem album z zestawieniem najważniejszych dla mnie gier komputerowych dla lat 1994-2024. Jest to cały okres mojego życia, więc zebranie tych tytułów, wraz z paroma screenami i krótkimi opisami, było dla mnie jak porządkowanie wspomnień. Przygotowałem go głównie z myślą o dzieciach, byśmy jak trochę podrosną, mogli pooglądać w co tam stary ojciec grał w ich wieku.
Wrzucam go też tu z chęci podzielenia się tymi wspomnieniami. Może też odnajdziecie
Wrzucam go też tu z chęci podzielenia się tymi wspomnieniami. Może też odnajdziecie

źródło: 111
Pobierz
enforcer +43

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
link
Czemu pytam? Szukam czegoś co zastąpi mi priusa z tego samego roku. (nie w kwestji spalania)
#subaru #forester #subaruforester #forestersubarujestsuperaleczytentez #samochody
wołam: @Mariusz_G @LowcaAndroidow @anonim1133
Ja przy tym miałem wymienioną pompę oleju na wydajniejszą, chyba z imprezy. No i ogólnie z mojego silnika zostały chyba głowice xD
@kusznier: sprawdź płyny, sprawdź chłodnice. Pytaj o amortyzatory SLS, SAI czy już wycięte. Najlepiej weź go na warsztat który się zna i sprawdź też gdzie był serwisowany. Mój chyba w stodole, taka