Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

1. Dosłownie tytuł publikacji napisany przrz REAKCJE Vice.

@zly_ogryzek: Niezły fikołek. Tytuł to "Dlaczego większość hetero mężczyzn nie eksperymentuje" a w treści została pokazana opinia jakiegoś 19 latka. Gdzie tam coś o homofobii w tytule?

2 . Redakcja przyznaje że redagowała artykuł i treść dla jasności :-)

I co w związku tym?
  • Odpowiedz
@R187: Chcesz mi powiedzieć, że jakiś 19 latek coś powiedział i Vice napisało o tym artykuł? Serio poglądy jednej osoby są na tyle ważne by je upubliczniać? Sam tak mam, że jestem tolerancyjny, ale mnie geje brzydzą. Nie, nie jestem homofobem, tak samo jak nie jestem grubasofobem, śmierdzielofobem, pizzohawajskofobem.
  • Odpowiedz
@zly_ogryzek: A jak jest artykuł o tym, że jakaś kobieta została zgwałcona, to w komentarzach ludzie też czasem mówią, że sama jest sobie winna, bo się zbyt wyzywająco ubierała. I co z tego wynika?
  • Odpowiedz
Rydzyk okrada i manipuluje stare baby to kościół który to toleruje jest współwinny promowania takich oszołomów?

@zly_ogryzek: Rydzyk jest w strukturach kościoła a jakiś przypadkowy dzieciak, jeden z 25 (jak na razie) w tej serii, nie jest częścią Vice. To tak jakby papież katolików miał odpowiadać za to co jakiś rabin powie.

https://www.vice.com/en/topic/are-you-getting-any
R187 - > Rydzyk okrada i manipuluje stare baby to kościół który to toleruje jest wspó...

źródło: comment_1612898124AVWTX95X3JV7GteoChmlrD.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz