Wpis z mikrobloga

@Szydera666: @grosik01
Widać, że chłopaki to słoiki jedzące kebsa raz w miesiącu i to tylko tam gdzie promo dla studentów. Stodoła czy kura warzyw to jest porażka jeśli chodzi o jakość mięsa czy w ogóle jakość kebsa. Stodoła ma tylko sosy dobre i lokalizację. Kura warzyw nie ma żadnych plusów, jest serio nie smaczna wręcz.
Jeśli chcesz zjeść dobry kebab to Zahir na Kraszewskiego, Piątkowskiej. Zahir na Cyryla(stary Alibaba)
  • Odpowiedz
@Szydera666: hah.. chłopie jak dla cb kura warzyw i stodoła są dobre i dlatego tylko, że koło rynku. Zero argumentacji typowo dla lewaka jakiegoś. Ja jestem rasowa pyra od 28 lat :p i wiem, że te kebaby które podałeś są kiepskie. Przyjdź i przeproś jak zweryfikujesz słowa Pana.
  • Odpowiedz
Pizza to tylko Suszone Pomidory, Frontiera. I też to wszystko. Każda inna porażka. Pozdrawiam a tych u góry nie słuchaj bo się rozczarujesz

@MarlenkaIQ30: Pod nosem mam pizzę w stylu włoskim i jest b. dobra. Tylko trochę koniec świata dla kogoś spoza #piatkowo - TuSieJe na Różanym. Dowożą w jakimś tam zakresie, ale nie wiem jakim niestety.
  • Odpowiedz