Aktywne Wpisy
Mokotowski +34
Myslovitz +244
Mirasy sprawa jest, moja znajoma zbiera na leczenie raka i rehabilitacje.
Lata temu, jak straciłem wszystko i nie miałem nic to bardzo mi pomogła stanąć na nogi nie oczekując niczego w zamian mimo że byłem dla niej wtedy obcym człowiekiem, podczas gdy inni odwracali wzrok między innymi ona jako jedna z niewielu osób pomogła mi stanąć na nogi i odzyskać życie. Chciałbym jej się za to teraz zrewanżować, gdy ona jej potrzebuje teraz
Lata temu, jak straciłem wszystko i nie miałem nic to bardzo mi pomogła stanąć na nogi nie oczekując niczego w zamian mimo że byłem dla niej wtedy obcym człowiekiem, podczas gdy inni odwracali wzrok między innymi ona jako jedna z niewielu osób pomogła mi stanąć na nogi i odzyskać życie. Chciałbym jej się za to teraz zrewanżować, gdy ona jej potrzebuje teraz
Dzień 1.-Nudności
2. Straszne osłabienie, brak mocy
3.Ból głowy i gorączka
4.Gorączka 38.5°
5.Światłowstręt i ból pleców z tyłu.
6.Dzisiaj obudziłam się z bólem gardła.
Jedyny stały objaw od początku to ogromny ból lędźwi i osłabienie, jakbym wnosiła worki z cementem xD
#choroby #kwarantanna #dziendobry
To k------o nie ma żadnych zasad
@stukacy aa no faktycznie, ale jest mało czasu na kontemplacje gdyż większość dnia to walka o przetrwaniei bycie na goryczkowym odlocie
@wiem_wszystko polecam zachorować i ocenić wg własnej skali, ja od 3 dni nie poszłam samodzielnie do toalety bo nie ustoje na nogach z powodu osłabienia.
@SzaraSara: daj znać jak plecy z przodu zaczną boleć, podobno to symptom ostateczny