Wpis z mikrobloga

Od przedwczoraj zacząłem swoją przygodę z AI Dungeon, pierwsze dwie opowieści nie wyszły, w świecie fantasy AI nasłało na mnie radiowóz a w scenariuszu detektywa po 2 godzinach AI zaczęło tak mieszać że mi się odechciało. Przedwczoraj nieco popiłem i na kacu gigancie ponownie usiadłem do scenariusza Halloween i dałem się ponieść fantazji, powiem tak, jeżeli weźmie się tę grę na śmiechowo to scenariusze stają się tak absurdalne że niejedna pasta się przy nich chowa, jak na razie idzie mi doskonale, moja historia jest tak p------a że nie wiem czy się śmiać czy się bać, kiedy uda mi się ją doprowadzić do końca wszystkie screeny zostaną opublikowane na tagu dungeona. Warto czekać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#aidungeon #glupiewykopowezabawy #wykop #gry
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Piastan: no powiem Ci że u mnie też się niezła inba o--------a, jednak 3 dni gry na jednej historii to dla AI trochę za dużo, muszę non stop korygować to co AI stara się wpleść do historii, ale dzisiaj na przykład zaskoczyło mnie takim plot twistem że aż musiałem na moment zamknąć sklep żeby przeczytać w spokoju co się stało. Teraz już jest lipa po woli, staram się dociągnąć grę
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@BenzinoBayer: to ja ci powiem że mnie r-------o jak AI wybrnelo z parogodzinej wędrówki. W pewnym momencie typ mi mówi że za tymi drzwiami jest "inny świat" otwieram... A tam typ jak Architekt z Matrixa, pokój cały w monitorach i mówi że wszyscy byliśmy tylko eksperymentem medyczny nad ludzkim mózgiem, obok słoje z ludźmi podpiętymi do mózgu xD i zaczął się scenariusz zombie/apokalipsa że eksperyment się s--------ł i się obudziliśmy(ja
  • Odpowiedz