Aktywne Wpisy

Gzyro +2
Dopiero teraz zrozumiałem że #alkoholizm to choroba emocji, nie byłbym w stanie być z kobietą, nie mówię że nie miałem dziewczyn, ale tak na poważny związek to bym jej tylko życie zmarnował, bo każdą kłótnię czy coś zapijałbym.
Przykład z 7:00 dzisiaj zepsuła mi się głupia lampka i przestała świecić i już byłem taki #!$%@?, że miałem myśli żeby zapić, ogólnie ostatnio przeżywam gorszy okres.
Wiadomo siłownia czy medytacja mi pomagają na
Przykład z 7:00 dzisiaj zepsuła mi się głupia lampka i przestała świecić i już byłem taki #!$%@?, że miałem myśli żeby zapić, ogólnie ostatnio przeżywam gorszy okres.
Wiadomo siłownia czy medytacja mi pomagają na

Logan00 0
#tenis [ * ]
Komentarz usunięty przez autora
@myszojelen: Dzięki za szybką reakcję. Śpij spokojnie.
@hawat
(づ•﹏•)づ
Wiecej takich czujnych mirkow
@Salam-Abdul-Al-Stulejari:
to, że tym razem użył dawki i leku o niskim prawdopodobieństwie skutecznej próby samobójczej nie znaczy, że to jego ostatnia. próbował raz następnym razem jak nie otrzyma pomocy/leczenia może spróbować czegoś skuteczniejszego po 'researchu'.
brzmisz zupełnie jak osoba która nie ma pojęcia o czym mówi
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@10129: Nie przez przypadek tacy ludzie wybierają takie leki, które ich nie wyoutują, a gdyby serio chciał się wyoutować to by najpierw zrobił research, zresztą zrobił, dlatego odwalił taki cyrk. Pewnie nie tylko tutaj to napisał, ale
nwet jeżeli to robił nie licząc, że umrze to:
1. w jakimś stopniu musiał się liczyć z potencjalnie znacznym uszczerbkiem na zdrowiu
2. uznając to za 'wolanie o pomoc' to gdyby nie otrzymał tej pomocy/reakcji cholera wie co by
@fajnyboy96: Ale twoje życie nas nie interesuje.
Co zgnilem xD
NIE DZWOŃ NA 112.
Nie dzwoń na numery alarmowe dzbanie xD
Pisz maila do wydziału zajmującego się cyberprzestępczością, znajdziesz go w internecie.
W mailu opisz dokładnie sprawę, zrób screeny wpisów, na wypadek gdyby zostały usunięte, dodaj linki do wpisów oraz do profilu użytkownika.
Jeśli to nie jest wpis typu
@Z151: W UK umiera facet, p0lskie państwo się przepycha o trupa z jego rodziną, tutaj gość chce sie zabić, to jakiś wykopek nasyła na niego psiarnie xD Jest jakaś szansa, że chociaż w obliczu śmierci,
@kezioezio Dokładnie, też uważam że jeżeli ktoś chce sie wyhuśtać to zadnemu debilowi nic do tego xD szczególnie że wspomniany typ zjadł... 800mg hydro wiec to koło próby samobójczej nawet nie stało xDD
Policja która nawiedziła @myszojelen to raczej nim powinna sie zainteresować bo to on wiecej #!$%@?
Komentarz usunięty przez moderatora
@przeczki: nie przez niego tylko przez to co napisał tamten typ. OP poprawnie zareagował. Taki komentarz w połączeniu z takim postem można odebrać jako chęć odebrania sobie życia i zareagowanie na niego nie jest niczym złym.
Już kilka razy czytałem tutaj posty o tym, że jakiś Mirek lub Mirabelka odebrali sobie życie. Po co ryzykować kolejne takie sytuacje? Szczególnie, że właśnie takie coś
@ArekJ: o Mirkach słyszałem, ale chyba nie było żadnej Mirabelki która sie wyhustała
@Z151 @ArekJ @GratisLPG : Jak chodzi o aborcję to "moje ciało, moja sprawa " ale jak ktos chcę decydować o swoim życiu to już "nasza sprawa"? Pragnę przypomnieć, że rodzimy się wbrew własnej woli, takze naszym moralnym obowiązkiem
@Z151: jakby chcieli pomóc to by pozwolili mu umrzeć. Na #!$%@? na siłe trzymać na tym świecie nieszczęśliwych ludzi?