Wpis z mikrobloga

@marttiniix: Jak stać cie na T300 to bierz, jak nie to T150 na początek też się nada (obie koniecznie z pedałami T3PA). G29 sobie odpuść, obie od Thrustmastera są o niebo lepsze
  • Odpowiedz
@marttiniix: T300 RS GT różni się od zwykłego T300 tym, że ma 3 pedały. Można też kupić T150 z pedałami T3PA - czyli wersja T150 Pro (pedały bardzo podobne do tych z T300 RS GT). Sama T150 od T300 różni się chyba oprócz wykonania (W T150 jest wincyj plastiku) mechanizmem force feedback - T300 jest na pasku, T150 ma jakąś hybrydę zębatkowo-paskową(?).
O G29 słyszałem wiele kiepskich opinii, sam mechanizm
  • Odpowiedz
@marttiniix: Shifter to pewnie dedykowany - TH8A - drożyzna straszna, ale przynajmniej wygląda jak szifter, a nie zabaweczka logitecha xD
No i w sumie to lepiej faktycznie kupić t300 gt rs na promce niż t150 pro, różnica i tak nieduża.
  • Odpowiedz
@marttiniix: Kupiłem niedawno tx-a (odpowiednik t300). Głównie grałem w forze horizon ale niestety kierownica nie nadaje się pod ta grę moim zdaniem - to typowa arcadowka pod pada. Niemniej jednak ściągnąłem dirta oraz motorsporta i frajda jest niesamowita :)
  • Odpowiedz
@marttiniix: pedały w t300 rs gt to t3pa z szerszymi nakładkami, z tańszych tmx ma więcej przycisków pod ręką i jest cała czarna, więc jak nie masz ps to bierz tmx. Logi nie bierz pod uwagę bo to przestarzała konstrukcja. th8a się moduje żeby działała jak prawdziwa skrzynia z oporem wpisz w google th8 mod. Nie zobaczysz dużej różnicy między tmx a t300 jeśli dopiero zaczynasz to lepiej kup tańszą
  • Odpowiedz